<

Неповнолітній нововолинець не повернувся додому після школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:52 | 14.05.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
15
/ коментарі 2

13.05.2016 року, близько 10:30 год. неповнолітній Гапанюк Валерій Ігорович 19.07.2003 р.н. вийшов із приміщення ЗОШ № 9 м. Нововолинська й не повернувся.

Мати, Гапонюк Ольга, звернулась за допомогою в пошуках сина до поліції. Працівники поліції перевірили недобудови Нововолинська, підвальні приміщення, автостанцію, розважальні заклади, опитали друзі та знайомі, однак нікому про можливе місцезнаходження Валерія не відомо, – пише Нововолинський інформаційний портал.

Його зріст: 154-160 сантиметрів, обличчя смугляве, волосся темне, коротко стрижений. Був одягнутий: чорна куртка (внизу на резинці), чорна футболка із зображенням мавпи на грудях, сині джинси, чорні кросівки.

Всі, хто бачив неповнолітнього Гапонюка Валерія, чи володіє інформацією про його місцезнаходження терміново дзвоніть за номерами: 0671518608 (мати, Гапонюк Ольга), або 102. Не будьте байдужими, адже чужих дітей не буває!

fqEnAWLukIY




коментарів: 2
  1. Дякую усім небайдужим, хто телефонував у поліцію та до матері… На даний час ми знайшли хлопця і повернули мамі ,,цілого і неушкодженого,,

  2. Дуже дякую усім небайдужим, хто телефонував матері хлопця і в поліцію… На даний час ми хлопця знайшли і повернули додому ,,цілого і неушкодженого,,…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа