<

Небезпека в Нововолинську – діряві люки та асфальт: в яму провалилася ногою дитина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:05 | 28.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 7

У Нововолинську на 15-му мікрорайоні, поруч з будинками 33-34 в арці, провалилася нога дитини в дірку біля каналізаційного колодязя. Окрім того на вулицях міста є не один небезпечний люк і навіть яма в асфальті.

На 15-му мікрорайоні біля школи №5 та садочка – пастка, можна провалитись. Помітили аварійний каналізаційний колодязь 27-го травня.

28-го травня у фейсбук в групі Нововолинськ інфо Ліля Кузьмич опублікувала допис, в якому розповіла, що на 15-му мікрорайоні в арці в дитини провалилася нога в дірку біля люка.

“Добре що тільки нога…Ремонтували вже декілька разів,але толку з того нуль. Попереджуємо пішоходів та водіїв гілкою…але… Можливо хоч допис в інтернеті допоможе?”, – йдеться в повідомленні.

Ще один аварійний люк журналісти БУГу помітили на бульварі Шевченка, дорогою на міський центральний ринок.

Нововолинський інформаційний портал також опублікував 28-го травня новину про небезпеку на дорозі – яму, яка щодня збільшується.

На 15-му мікрорайоні провалюється асфальт:




коментарів: 7
  1. а що? для того, щоб почати працювати треба щоб з “органів” заява прийшла? чи на посаді вже треба працювати?? чи без копня під дупу можна просто сидіти оклади, премії і надбавки з місцевого бюджету отримувати??

  2. влада тудою пішки не ходить от і нічого не робиться, ви що люди які там діри біля люків, вони вже швидше про відпустки думають, літо на носі)

  3. Навпроти 11 садочку через дорогу , також у неділю виявлено дірку в асфальті, дорослий точно однією ногою туди може попасти.

  4. Отвір у твердому покритті в районі проїзної арки будинків №33 та №34 – засипаний та втрамбований щебнем, асфальтування відбудеться за сприятливих погодних умов.
    Люк біля будинку №4 на 15 Мікрорайоні накритий новою бетонною плитою та не несе загрози.
    Яма, що утворилася в асфальтному покритті по вулиці Індустріальна, засипана щебнем, асфальтування відбудеться за сприятливих погодних умов.
    Отвір біля люку, що належить ПрАТ «Укртелеком» по бульвару Шевченка, згідно заяви підприємства буде ліквідований найближчими днями.
    Комунальні підприємства міста отримали доручення в подальшому забезпечити належний догляд за власними інженерними мережами в тому числі люками.
    Начальник відділу будівництва, комунального господарства і газифікації.

  5. За Гурманом,як сходити до 1 будинку також яма без люка з гілкою всередині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок