<

Інтернет видання “БУГ” звертає увагу на зіпсовану дорогу в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 17.08.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
424
/ Коментарі відсутні

Автошлях у Нововолинську в напрямку заводу “Оснастка” (вулиця Луцька), зіпсований роками та транспортом, дорога пошкоджена  ямами та тріщинами. Небезпечна ділянка може спричинити аварійну ситуацію під час несприятливої погоди.

Вибоїни, наповнені дощем, під час руху автомобілів піднімають стіну води, яка перешкоджає нормальному пересуванню. Існує також загроза для транспорту, який рухається назустріч, сильні бризки з-під колес потрапляють на лобове скло зустрічного автомобіля, відповідно водії не можуть добре бачити дорогу,  нормально контролювати керування. Поруч знаходиться АЗС “МАВЕКС”, виїзд з якої розташований поворотом. Під час несприятливої погоди автомобіль, який виїжджає з заправки натрапляє на калюжі, виникає перешкода, аварійна ситуація.

Безсумнівну, це недопрацювання міської ради, чиновники не помічають небезпеку. Зауважити можна те, що це не єдина проблемна ділянка в Нововолинську. Пошкоджені дороги являються головною темою останніх років.

Інтернет видання “БУГ” показує цю проблему на відео, з метою привернення уваги нововолинської влади.

Нагадаємо що в квітні місяці на цьому автошляху зіткнулися автомобілі Рено та  Сітроен. Ймовірно причиною ДТП могла стати погана дорога.

ыфафыф




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер