<

«Настоящее время» зняло сюжет про шахтарський Нововолинськ, який став містом контрабандистів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 16.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
13
/ коментарів 8

Журналісти спільного проекту «Радіо Свобода» та «Голосу Америки» – «Настоящее время» зняли сюжет про шахтарське місто Нововолинськ, яке стало містом контрабандистів.

В сюжеті проекту #ВУкраине розповідають про такий собі «міні-Донбас» в 15-ти кілометрах від кордону з Євросоюзом. Нововолинськ – молоде місто, йому менше 70 років. З 11 шахт працюють всього 3. Одна з них взагалі «унікальна» – її ніяк не можуть добудувати вже майже 30 років.

#ВУкраїні – авторський проект, в якому знайомлять глядача з унікальними людьми, показує місця і явища, про які мало знають навіть в самій Україні.

Герої проекту – незвичайні люди. Вони змінюють не тільки свої долі, а й долю країни, досягають успіху не завдяки, а всупереч, приймають рішення, які впливають і на життя оточуючих. Вони – частина величезної і незвичайної країни Україна.




коментарів: 8
  1. В сюжеті – вказано 17 метрів квадратних) цікаво, як живеться півсотні тисяч людей на такій площі)

  2. СУКА коли ВИ вже ЖУРНАЛІСТИ зробите достойне дослідження ВОЛИНСЬКИХ ШАХТ(коли вже будуть робити дослідження праці шахтарів) особисто чекаю і проведу де скажете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Всі директори шахт Нововолинська зроблять екскурсію (журналістам,кріпакам і людям які можуть своїми руками вирішит питання єнергетичної безпеки України) давайте ____ бачу Вас ВСІХ з лопатою в руках …. давай- давай – давай

  4. «Настоящее время» шахта №9 заїдьте в гості на державне підприємство!!! супер репортаж як люди з надр люди котрабандою вивозять вугілля !!! в любу для ВАс зручну змінууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

  5. Це сюжет транслюється на 26країн світу. Українська версія буде за 2 тижні приблизно!

  6. “Ні про що…”, як раз таки про все, про “болото”, контрабанду й владу, недолугу! Вмирає Нововолинськ, а жаль,,, Ще якихось 40 років тому Нововолинськ, було перше місто на Волині, попереду і Ковеля, і Луцька, а що тепер…?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа