<

Наказ про звільнення в.о. директора шахти №1 “Нововолинська” відмінили, але збори на його підтримку все ж відбулися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 4.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Працівникам шахти №1 “Нововолинська” та виконувачу обов’язків директора копальні Андрію Пилипюку про відміну наказу щодо його звільнення стало відомо ввечері 3-го липня, та все ж гірники вирішили 4-го липня провести збори на підтримку свого керівника.

Інтернет-видання “БУГ” інформувало про те, що гірники шахти №1 “Нововолинська” проведуть збори щодо заміни керівництва на копальні. В міністерстві, за неофіційною інформацією, документ про звільнення Пилипюка з посади був завірений практично усіма інстанціями.

Проте станом на 3 липня Андрій Пилипюк отримав повідомлення з міністерства, що наказ про призначення нового директора на шахту №1 відмінили. Про це він поінформував журналістів “БУГу”:

– Мені сказали: “Ви не бачили документу офіційно, тому рахуйте, що його не було”. Рішення не прийняте.

Директор шахти №9 також залишиться на посаді?

– Його доля мені не відома, не готовий вам сказати. Швидше, про це розповість генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Зорін.

Ви задоволені результатом зборів?

– Так, не було хамства, все пройшло спокійно. Профспілки подякували за розуміння міністерству. Сказали, що це загальна перемога, що колектив не хоче зміни керівника.

Коли взагалі стало відомо, що наказ відмінили?

– Вчора ввечері. Люди знали про це, але вирішили зібратися, щоб показати, що  колектив дійсно проти будь-якої зміни директора. Розголос вплинув на рішення міністерства. Тим паче, рішення розглядалося за відсутності міністра, який перебуває у відпустці. Гірники були готові протестувати, та оскільки представлення не відбулося, вони поїхали в шахту працювати.

Як розповів керівник вугільного підприємства, представники профспілки “Захист праці” не підтримали керівника та не долучилися до зборів.




коментарів: 6
  1. Борсук людина хороша, могли б і поставити на директора. Але нашим людям нічим не вгодиш!

  2. Клоуни навіть розіграти з толком людей і то розуму не вистачає. Міністерство відмінило Наказ, ржу не можу. А хто бачив той Наказ і взагалі чи був Наказ? Мамеджан з Пилипом розіграли сценку під зарплату, а щоб лохи повелися придумали собі кандидата Борсука. Для закріплення лохотрону вліпили туди ще й Онопрієнка. Краще б на тих зборах розповіли людям, за які кошти Пилипюк купив квартиру будучи вже на посаді директора і не тільки один він, а Мохамеджанов нехай розповість за які кошти літає на відпочинок до Єгипту, Турції. Втой час коли шахтарики гріють пупа на вбитій турбазі від шахти на Світязі. Цирк з клоунами на трибуні.

  3. АгоВ адміни, а як так ви упустили момент з партією Батьківщина та Сторонським, які пропіхають Борсука, Гарбузюка та Онопрієнка це ж вішенка на торті. Блін ну невже в цю клоунаду хтось вірить?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер