<

На вулиці Нововолинська застряг трактор зі сміттям та лишив мешканцям ями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 16.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Вулиця Паркова у Нововолинську відзначилася новим методом “асфальтування” ям, на який ідуть зневірені жителі для власної ж безпеки. Місцеві мешканці розповідають, що постійно на дорозі застрягають автомобілі, а днями в ДТП потрапив навіть трактор, який  перевозить сміття.

Дороги є найбільшою проблемою Нововолинська. Про це навіть зауважив голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко, який був у місті з робочим візитом. Жителі постійно нарікають на відсутність асфальтного покриття на їх вулицях, на неякісний та “цікавий” ремонт доріг.

В редакцію інтернет-видання “БУГ” звернулися жителі вулиці Паркової та розповіли, як в дорожньо-транспортну пригоду потрапив трактор, який перевозить сміття. Самостійно виїхати він не зміг, тож викликали на допомогу ще один трактор.

Нагадаємо, що взимку на вулиці Полуботка аварійне авто водоканалу, їхавши на виклик, застрягло в багнюці. Витягати його тоді приїхав ще один ЗІЛ, але згодом і підйомний кран.

Після себе трактор на вулиці Парковій лишив дві великі ями. Як можна побачити на фото, в одній навіть видно воду, ймовірно там стоїть каналізаційна вода, так як звідти йде специфічний запах.

Залатали ями місцеві мешканці самостійно. Одну “заасфальтували”. Спосіб трішки нагадує той, яким зараз проводять роботи в центрі міста. Тільки там щебінь, який розлетівся уже по всьому місту та тротуарах, а тут – справжній асфальт.

В іншу яму жителі встромили гілки для власної безпеки. На вулиці постійно гуляють та їздять велосипедами діти.

Вулицю час від часу грейдерують. За весну цьогоріч два рази проводили такі роботи.

Трактор щовівторка з приватного сектору вивозить сміття. Люди розповідають, що застряг вперше, лишивши після себе ями для місцевих. Але чи в останнє? І хто виправить результати своєї “роботи” ?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер