<

На в’їзді у Нововолинськ облаштовують контрольні пункти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:14 | 23.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ коментарів 11

Близько 10:00 23-го квітня на в’їзді до Нововолинська зі сторони Володимира комунальники за участі поліції займалися облаштуванням контрольних пунктів. Такий же встановлюють на виїзді з міста в сторону Львова.

Подібні пункти створили задля недопущення поширення коронавірусу.

Як розповіли правоохоронці Нововолинського відділу поліції БУГу, на пунктах зупинятимуть авто що в’їжджатимуть у місто та виїжджатимуть з нього. Всім мірятимуть температуру. Якщо скринінг покаже підвищену, то будуть викликати “швидку”.

22-го квітня на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій погодили алгоритм роботи карантинних контрольно-пропускних пунктів у Нововолинську, йдеться на сайті міста.

Зокрема, на виконання рішення Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС про встановлення особливого режиму в’їзду на територію Нововолинська та виїзду з нього громадян і транспортних засобів, від 12:00 23 квітня у Нововолинську працюватимуть два карантинні контрольно-пропускні пункти – на вулицях Луцькій та Львівській.

Пункти функціонуватимуть цілодобово. До роботи залучені поліцейські, медики, працівники ДСНС та представники Держпродспоживслужби.

Окрім вимірювання температури, фіксуватимуть тих, хто в’їжджає та виїжджає, з’ясовуватимуть мету поїздки. Зокрема, до населених пунктів впускатимуть лише тих громадян, хто там проживає, іншим рекомендуватимуть не відвідувати цю територію. Також обмеження діятимуть і на виїзд.




коментарів: 11
  1. Скажіть який дурень дозволяє ставити бетоні блоки посеред дороги?Чекаєте поки хтось вб”ється?Невже ми ще досі живемо в кам”яному віці,шість років не шукали зброю тепер за допомогою блоків вірус шукають

    • А крім бетонних ніякі не діють, зносять все що можуть. Вон загугліть “Погиб на работе: один день из жизни дорожного блока в Волгограде”
      Під бетонний положити доски, то покриття не пошкодять і нормально, якщо хтось в нього вріжеться про ігнорувавши всі попередження, то це тільки його проблема буде, блок не пострадає

      • В Європі будь який тимчасовий знак, який стоїть на проїзжій частині, мало того, що добре освітлений, то він ще й блимає і його видно з 5ти км, а тут бетонного блока втасували… Видно той, хто це придумав, ніколи вночі за кермом не їздив, особливо в дощ, чи туман…

  2. Облаштуйте ще прикордонників, і загін кулеметників, найбуде
    До стримування “віруса”

  3. Як на мене кращеб ті кошти предали медикам які працюють без вихідних! А ті пости то викидання грошей на вітер і утруднення життя людям особливо транзиту через місто. І при бажанні ці пости можна обїхати.

  4. Пан Сторонський особисто бігає по львівській, керує будівництвом – отаких керівників нам би побільше… Коли треба щось заборонити, обмежити, покарати, то такі, як він, один поперед одного скачуть, а як треба щось придумати, організувати, посприяти розумним затіям, то їх ніде не видно

  5. Таке враження, що місцева влада з центральною постійно змагаються в кількості заборон

  6. Шлакбаум з колючим дротом поставити треба, а узбіччя замінувати.Шоб не дай Боже яка зараза не проскочила.
    Пара кулеметів також не завадила б.

  7. Поліцейські м.Нововолинськ? Шановні серед них є заражені коронавірусом( у відділенні 4 поліцейських) і вони будуть перевіряти нас? До речі чому з автоматами?

  8. Добрий день.А як їхати на роботу??? Через пост, потрібно виїжджати раніше,і чи пускатиме,взагалі поліція????Якщо немає підтвердження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця