<

На шахті №9 “Нововолинська” представлять нового керівника – Михайла Гарбузюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 17.07.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 13

18-го липня на шахті №9 “Нововолинська” відбудеться представлення нового керівника копальні – екс-директора ДП “Волиньвугілля” Михайла Гарбузюка.

Про це інтернет-видання “БУГ” повідомив лідер Незалежної профспілки шахти Василь Гура.

Із його слів, офіційна інформація з Києва про представлення нового директора надійшла вранці 17-го липня. Як повідомляє Василь Гура, керівника “дев’ятки” Юрківа не мали права звільнити з посади безпідставно.

Колектив не хоче такої заміни кадрів. Гірники говорять, що не впустять Гарбузюка на шахту і готуються висловити своє “ні”.

“Є кілька варіантів розвитку подій: Гарбузюк приїде на підприємство і якщо там буде спокійно, представлення все ж відбудеться. А якщо ні – скаже, що прибув по інших питаннях”, – прогнозує головний “незалежник” шахти №9.

Михайла Гарбузюка звільнили з посади гендиректора через численні зловживання, контракт із ним розірвав екс-міністр енергентики та вугільної промисловості Володимир Демчишин. Після його звільнення виконувачем обов’язків генерального директора підприємства призначили Федора Богдана.




коментарів: 13
  1. А чого ж ви використовуєте звернення Макарчука? Ви оприлюдніть хоч одне звернення Гури, Мохамеджанова, Демчека скажу Вам так, таких звернень не має в природі, бо це пристосуванці під будь-яку владу. А якщо виникають якісь суперечки між ними, тоді б’ють один одному морду.

  2. Гарбузюк наварить борщу на шахті. Будуть нові афери, будуть нові кримінальні справи.

  3. Вам ніякій не подобається. Поїхати в шахту зїсти тормозка, потемнити пару років купить регрез а потім хоч потоп. Вже нема тих шахтарів пахарів давно…

    • Колись на “Кречеві” була така 442 лава,якою пріснопам’ятна 4 дільниця по пояс у воді давала вдвічі більше вугілля ніж зараз уся шахта. Ото були Шахтарі а не піздуни як зараз.

  4. Шахтарі, ви маєте зрозуміти, що на керівні посади в Нововолинську ставлять лише злочинців. Щоб вони крали і ділилися, неугодних звільняли, а мафія своїх прикриє.

  5. Сапожнiкова мафiя розстовляэ своiх аферiстiв -невже шахтарi проковтнуть пiлюлю смертi????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер