<

На Нововолинській автостанції водій вигнав з автобуса молодого ветерана АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:01 | 30.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарів 10

30-го жовтня у Нововолинську трапилася неприємна ситуація. На міській автостанції водій вигнав з автобуса 20-річного ветерана АТО, а також нахабно образив молодого бійця.

Доброволець полку “Азов” Мирослав Никитюк придбав у касі автостанції квиток до Володимира-Волинського на автобус зі сполученням Київ-Нововолинськ по пільгових тарифах, але водій автобуса не дозволив хлопцю скористатися цим білетом і грубим способом вигнав пасажира із транспорту. Про це повідомили на сторінці у соціальній мережі “Азов” Нововолинськ.

“Ветеран АТО 20 річний доброволець полку “Азов” Мирослав Никитюк у касі автостанції придбав білет по пільговому тарифові до Володимира-Волинського. Зайшови в автобус який прямував з Нововолинська до Києва через Володимир-Волинський азовець пред”явив білет водієві. Водій автобуся АА4702НР почав хамити АТовцю. Після прид”яви УБД водію, той почав лаятися, обзивати “синком”, “брехуном”, казати “що він ні де не був бо хай на себе подивиться, який з нього боєць”. Мирослав Никитюк звернувся до диспечера автостанції, але водій не вгамувався й почав хамити диспечерові та грозився викликати поліцію звинувативши азовця в підроблених документах сказавши при цьому “Що таке посвідчення на кожному розі продається”. Друг Дикий погодився з викликом поліції та запропонував водієві самому визвати наряд, але водій відмовився від цього й випхав атовця з автобуса. Так ветеран АТО, Азовець, активіст Цивільного Корпусу “Азов” Нововолинськ, солдат 14 ОМБ не потрапив по купленому білетові у Володимир-Волинський”, – йдеться у повідомленні.

qlg3gcdhjeu

Трішки інформації про Мирослава Никитюка

23-го квітня 2014 року 17-річний Мирослав Никитюк разом з Мирославом Власюком та Максимом Романюком відправилися в Київ щоб при єднатися до партизанського загону “Чорні Чоловічки”.

5-го травня після появи на базі “Чорних Чоловічків” батальйону “Азов” йому прийшлося повернутися додому так як на той час він був не повнолітній.

22-го жовтня 2014 року Мирославу Никитюку виповнилося 18 років й на слідуючий день 23 жовтня після свого дня народження він поїхав до Києва де проходила мобілізація в батальйон “Азов”.

В свої юні роки Мирослав брав участь в наступальній операції на Широкине у складі артилерійського дивізіону. Захищав Маріуполь.

Після виведення полку “Азов” з зони АТО Мирослав Никитюк звільнився з полку “Азов” для того щоб повернутися в АТО, підписав контракт з 14-ю ОМБ.

Цивільний Корпус “Азов” Нововолинськ стежитиме щоб хамовитий водій був звільнений або поніс строге покарання.




коментарів: 10
  1. Хто власник того автобуса? Номер? Треба повідомити на урядову гарячу лінію Кабміну тел. 0-800-507-309 або 15-45. Там завжди раді таким повідомленням. У хазяїна автобуса заберуть ліцензію на перевезення, або впаяють штраф за порушення Закону

  2. брате Мирославе треба було в мордяку тріснути і гріха немавби. а друге автобус був не пустий там же були “ВОЛИНЯКИ” всрані які все бачили і ПРОМОВЧАЛИ ось це це Є НАЙБІЛЬШЕ ХАМСТВО І ЖИРНІ СВОЛОЧІ СТОНУТЬ ЩО НЕМА ЗА ЩО ЖИТИ . А можливо так і треба жити мерзоті до кошари і най не бекають. прости Господи!

  3. агов спілчани та всі кєровніки голови застіпники та небайдужі МИ ПРОСТИ ЦЕ ЗХАВАЄМО І І В ШТАНИ Б2ЗДІТЕМЕМО. ВИХОДИМО НА ПРОТЕСТ ПРОТИ СВОЛОТИ . НЕ ДАТИ СЄПАРСЬКІЙ МРАЗІ ВИТЯГАТИ ЖИЛИ З ВОЇНІВ. ПО ВСІХ ПЕРЕХОДАХ СТАТИ І РАЗ НАВЧИТИ . БО ВЖЕ СІДАЮТЬ НА ШИЮ І КРИЧАТЬ ШО ТИ ТАМ ЗАХІЧАЛ

  4. Відповідно до п.7 ч.1 ст.12 ЗУ Про статус ветеранів війни, гарантії їх соцзахисту, учасникам бойових дій надаються такі пільги: безплатний проїзд усіма видами міського пасажирського транспорту, транспортом загального користування в сільській місцевості, а також залізничним і водним транспортом приміського сполучення та автобусами приміських і міжміських маршрутів, у тому числі внутрірайонних, внутрі- та міжобласних незалежно від відстані та місця проживання. Потрібно було наполягати на виклику поліції.

  5. ХЕРСОН-КИЇВ. 1 листопада. УНН. У Херсоні за відмову безкоштовно підвезти учасника бойових дій на сході України звільнили водія. Про це повідомила керівник Центру допомоги учасникам АТО Наталія Возаловська, передає УНН.
    Як розповіла Н.Возаловська, конфлікт між учасником АТО та водієм автобуса стався 14 жовтня. Боєць АТО зайшов в автобус та показав посвідчення учасника бойових дій. На що водій почав вимагати гроші, або вийти з автобуса.
    https://www.unn.com.ua/uk/news/1614630-u-khersoni-zvilnili-vodiya-avtobusa-za-vidmovu-perevezennya-uchasnika-ato

  6. Ось вам і приклад, як реагує міська влада Нововолинська!!!.А завтра громадські слухання по тарифах на міські перевезення.Може в кого є свої пропозиції -приходьте 2.11.2016р. о 15-00 каб.№304.

  7. Чому мовчать попратими Мирослава , це ж всіх Вас в особі Вашого попратима “викинули” з автобуса , показуючи своє ставлення до людей які воювали , порушуючи Закон України .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця