<

«На мене напала вся черга», – вдова атовця обурена інцидентом у поліклініці Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 14.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ коментарів 10

Дружина загиблого в зоні АТО Володимира Якобчука Антоніна у мережі Фейсбук повідомила про інцидент, який трапився з нею в медустанові міста Нововолинськ.

Жінка вперше наважилася попросити пропустити її з дитиною без черги, натомість почула хамство зі сторони людей, які зібралися під кабінетом. Антоніна Якобчук звернулася до влади, аби її представники зреагували на ситуацію, що склалася.

Як варіант вирішення питання вона запропонувала запровадити картки, за допомогою яких сім’ї загиблих бійців могли б скористатися правом отримання послуг в лікарні без черги при такій потребі.

“Пост буде злісний, вибачте накипіло… Звертаюсь до людей, які сьогодні сиділи в дитячій поліклініці о 10-й ранку. Хочу поставити одне питання: «За що загинув мій чоловік?? За ваше хамство??». Не одна з вас не зрозуміє, що я відчуваю в той момент, коли мені кажуть ну й що, що в вас дитина загиблого в АТО, в мене теж дитина хвора і в неї температура 37. Де ваша людяність?? Вдячність?? Мій чоловік захищав і вас в тому числі! Жодна з вас не зрозуміє того стану, в якому знаходимося ми… Дай вам Бог ніколи не переживати того жаху… Хто не зрозумів про що я, скажу: це я з дитиною перший раз хотіла скористатись правом зайти без черги… На мене напала вся черга…

Звертаюсь до нашої влади в допомозі вирішення цього питання. Проблема не тільки моя, а всіх жінок загиблих воїнів, в яких є маленькі діти.. Чи можливо запровадити певні картки, по яких ми б заходили, щоб не пояснювати всій черзі чому я заходжу без черги…”, – написала в дописі жінка.




коментарів: 10
  1. коли б керівництво місто та ТМО були хоча б трішки в тому як допомогти ВДОВАМ та дітям полеглих то цього небулоб. дорога пані ТОНЮ незвертай уваги і непояснюй цій свиноті ПРОСТО ВІДКРИВАЙ ДВЕРІ І ЙДИ до кабінету з дитиною. запухшим від горіляки та сидіння в смороді “мої тоже хворі” що пащекують льньки плюнути в хамські очі.ця наволоч повилазила вже і кричить я ни посилала. немаю слів їх треп валити в мордяки щоб самі похворіли.

  2. хтось вважає атовців героями, а хтось – не дуже… сказати вони не можуть, але поведінкою висловлюють… і це ще не край… далі буде…

  3. В дитячій поліклініці тепер черга по “номеркам”. І в черзі людям тепер в принципі все одно, чи вдови АТО, чи дитина з температурою 39… Але якщо сидить мама з дитиною, в якої температура і приходить вдова воїна АТО, щоб взяти довідку в садочок, то кого пропустити??????? Того, в кого пільги????

  4. Якщо не вважають Атовців героями-то нехай ідуть самі туди або пошлють своїх синів.Повідкуплювались і в барах си
    дять такі морди- що за три дні не обсереш.Вибачте за грубість.

  5. Скотиняки- вам треба цілувати ноги цій жінці зате що ви спите спокійно.Атовці Герої.Пошліть своїх туди і станьте на місце цієї нещасної вдови-і вам все стене зрозумілим її життя.Слава Героям!!!!

  6. Люди, будь-ласка, залишайтесь людьми, не деградуйте до рівня коментатора”гість”

  7. Нововолинське бидлоття і раби. Підіть під міськраду і там висловіть своє обурення меру В.Сапожнікову та його першому заму А.Сторонському, а не вдові Героя із хворою дитиною! “Гостя”, стародавнього комуніста і провокатора давно пора забанити. Чому “БУГ” до цих пір не зробив цього?? Друг місцевої влади, твою підлабузницьку… мать!

  8. Анатоль, а чому вас не обурює те, шо Україна знаходться під амерською окупацією ? Окупанти назначають все – від президента до ціни на газ, а вам це байдуже… Чи на газ вам вистачае пенсії, заробленої при клятих комуняках ?

  9. По перше, якщо хтось прийшов з температурою за 38 , вважаю що необхідним є прийняти її позачергово, не раз була така ситуація коли я взяв талончика на більш пізній час (додатковий), атошники- будьласка йдіть без черги але теж майте трошки поваги до хворих дітей, якщо вам треба довідку взяти чи проста на повторний прийом, а по друге, якого милого ти гість сутність припасів сюди владу та ціни на газ??!

  10. Хм, шо тут незрозумілого ? Атовці воюють проти окупантів ? а чому вони не бачуть тих окупантів, які кожен місяц виймають гроши з кишень всіх українців з допомогою МВФ ? В цьому році їм треба віддати $12 лярдів, думаете, пеця свої віддасть ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок