<

«Мирне небо» – веселе свято на день Перемоги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 10.05.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч на свято Перемоги в місті Нововолинську було справді феєрично.

Хоча багатьох в місті відлякував дощ, що як місцева влада – все не міг спромогтись на активні дії. Проте організатори з блиском в очах вірили, що погода буде сонячною. Ще завчасно представники Клубу Суперкниги почали встановлювати батут. Цього дня дітлахи досхочу настрибались, адже вхід на атракціон був безкоштовним. Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» швиденько організував конкурс дитячого малюнку та розпис аквагриму. Наталка Гавара протягом 3-х годин сумлінно та натхненно всім охочим вторила неповторні натільні візерунки – махенді.

Відразу після шоу мильних бульбашок взяв мікрофон Роман Краснинський, керівник Клубу Суперкниги – почалась розважальна програма: рухливі ігри та запальний дитячий сміх заполонив Майдан Незалежності. Танцювальний конкурс виграв казковий герой, який цілий день фотографувався з усіма охочими – Міккі Маус. Завершальним акордом став виступ танцювальної школи MJDS (Mу Jump Dance School). Протягом більш як півтори години молоді танцівники з Нововолинська та Володимира Волинського під керівництвом Роман Дячка радували публіку карколомними виступами в стилі break dance, hip-hop, house.

Також усі присутні могли придбати та почастуватись солодощами ініціативної групи «Створимо свято разом». До слова, 20% від виручки за солодощі передано майстринею Любов’ю Вавдійчик для ГО «Світ для дітей». На завершення організатор свята, керівник Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя» Карпус Борис побажав усім гарно дня та запросив на наступні заходи Фонду : День Вишиванки (19.05.16) та День захисту дітей (01.06.16).

Більше фото ТУТ.

NICK7552
NICK7615
NICK7609
NICK7590
NICK7565
NICK7563
NICK7526
NICK7505
NICK7479




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа