<

Міс Земля Діана Шабас показала світлини з «Міс Україна-2019» та як готується на міжнародний конкурс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 25.09.2019 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
18
/ 1 коментар

20-річна Діана Шабас з Нововолинська, яка на «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля», поділилася фотографіями з конкурсу.

Діана також показала як готується до «Міс Земля-2019». Нагадаємо, три переможниці в конкурсі «Міс Україна-2019» поборються за корону на трьох міжнародних конкурсах краси.

За кілька днів нововолинська красуня вирушить в Філіпіни на підготовку до «Міс Земля-2019». Учасниця з кожної країни буде уособлювати квітку. Діані обрали соняшник.

Міс Земля (англ. Miss Earth) — один найпрестижніших конкурсів краси у світі разом з Міс Всесвіт, Міс Світу і Міс Інтернешнл, в якому беруть участь представниці з 90 країн. Конкурс проводиться під егідою ООН. Основна місія – збереження Землі, охорона оточуючого середовища, живої природи. Переможниця стає послом ООН з питань розвитку Програми по збереженню навколишнього середовища.




один коментар
  1. не знаю на що дивились члени журі, коли віддали перевагу панночці з Нововолинська ??? Хто дивився трансляцію з конкурсу мене зрозуміє !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця