<

Методи утиску – незмінні, – медсестра Нововолинської лікарні, яка 27 років тому звільнилася через конфлікт із Морозом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:38 | 2.09.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
40
/ коментарі 2

Булахова Леся Михайлівна, колишня операційна медична сестра Нововолинської центральної міської лікарні, яка прийшла на роботу в далекому 1968 році, розповіла історію свого звільнення, яка їй досі «болить».

Нагадаємо, події довкола лікарні розгорілися після заяви лікаря-хірурга Магомеда Магомаєва, стосовно порушень карантинних норм. Леся Михайлівна говорить, що підтримує лікаря і не хоче мовчати, бо адміністрація лікарні і 27 років тому була та сама і керувалася такими ж методами: працівникам лікарні “закривають рот” і не дають висловити свою думку, а якщо щось не так – кажуть розраховуватися.

Жінка розповідає, що вже давно на пенсії. У 1993-му році звільнилася з роботи через конфлікт із головним лікарем Віктором Морозом, який прийшов на посаду в 1984-му.

“Я йому (Морозу – ред) дещо сказала в вічі з приводу операційної, були зауваження щодо стерильності. На що почула відповідь, що якщо буду вчити, то мене розрахують. Казала, що не хочу звільнятися, але він їв яблуко і сміявся з мене. Я написала заяву. Але було важко і через пів року прийшла проситися на роботу. Він (Мороз), сказав дати 500 доларів, тоді візьме на роботу”, – говорить Леся Михайлівна.

Більше про ситуацію – у відео.

Читайте також: Медсестри і санітарки прирівнюються до «рабсили» з девізом – повинен, – колишня працівниця Нововолинської ЦМЛ




коментарів: 2
  1. їсть яблука при звільненні і бере на лапу $500 коли просяться назад? От негідник

  2. біда не в тому що цей лікар так безцеремонно себе веде- біда у тім,що абсолютна більшість лікарів мають постійно такі грішки, причому розповідь безстрашної медсестрички ніколи їх не зупинить-“недождьотесь”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця