<

Розбещення 6-річної дівчинки в Благодатному: чоловік показував геніталії та просив їх торкатися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 25.07.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ коментарів 8

25-го липня у Благодатному поліція затримала чоловіка,  який показував статеві органи 6-річній дівчинці. Правоохоронців про подію повідомила бабуся жертви.

Заявниця повідомила, що 48-річний сусід вчинив розпусні дії щодо її малолітньої онуки. Інформація про те, що подія трапилася у Волинській області з’явилася на офіційному сайті Національної поліції.

Начальник Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук повідомив деталі. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК, пред’являють підозру та сьогодні ж буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу.

«Вчора надійшло повідомлення про те, що в Благодатному щодо неповнолітньої дитини, якій 6 років, скоїли дії, пов’язані з розбещенням. На місце виїхала слідчо-оперативна група та дільничні, що займаються справами неповнолітніх», – розповів Галащук .

Розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2ст. 156 Кримінального кодексу України – розбещення неповнолітніх.

Керівник нововолинської поліції повідомив, що дівчинка знала чоловіка, бо вони живуть по сусідству. Під приводом того, що купить морозива, 6-річна дитина поїхала скутером з чоловіком до магазину. Після того він її завіз на квартиру.

В присутності бабусі та психолога, після події допитали дівчинку. Вона розповіла, що сусід оголив геніталії та казав брати в руки та в рот статевий орган.

Чоловік, що вчиняв розпусні дії, у скоєному зізнався. Сказав, що був у стані сильного алкогольного сп’яніння та не розумів, що робить. Власних дітей він не має, одружений.

За дії з розбещення малолітньої дитини чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні та перевіренні всі обставини кримінального правопорушення.




коментарів: 8
  1. Відрізати по самий корінь. Таке відчуття, що настав час збочинців. Скоро дитину на вулицю саму не випустиш.

  2. Альо. Новий закон про хімічну кастрацію ніхто не відміняв. Тільки так треба робити такій сволоті! Надіюсь що дівчинка це забуде(хоча сумніваюсь)

    • Таня, навіть якби дівча і могло забути, то люди не дадуть.
      Можливо ви ж самі у це число і входите…

  3. Знаю про кого мова. Алкоголь накладений на пришиблену психіку зробив своє. Цього разу вчудив ((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер