<

Лобове зіткнення автівок у Литовежі: 6 постраждалих, один загиблий

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:21 | 16.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
56
/ коментарів 38

16-го квітня близько 11:00 за селом Литовеж Іваничівського району біля дачного масиву трапилася ДТП. Внаслідок аварії 6 постраждалих та один загиблий.

Бус OPEL Vivaro виїхав на зустрічну та зіткнувся з автомобілем DAEWOO. Водій легковика загинув на місці. Водія буса та 5 пасажирів госпіталізували до НЦМЛ.

Про деталі аварії розповіли очевидці, які були учасниками дорожнього руху. Так, водій VOLKSWAGEN Sharan їхав зі сторони Нововолинська на дачі та перед поворотом наліво з увімкненим сигналом загальмував, щоб пропустити зустрічні автівки. Позаду легковика їхало два буса: VOLKSWAGEN Crafter, який об’їхав по обочині праворуч, та OPEL Vivaro, який вирішив об‘їхати ліворуч. Бус здійснив маневр об‘їзду, виїхавши на зустрічну, де зіткнувся з DAEWOO.

Водій VOLKSWAGEN Crafter викликав «швидку» та почав надавати першу допомогу потерпілим. 40-річний водій легковика, мешканець міста Сокаль Львівської області, помер на місці. Шістьох з буса забрали до лікарні.

Додамо, що на цій ділянці дороги нанесена розмітка – переривчаста лінія, яка дозволяє здійснювати обгін, що на цьому місці є небезпечно.




коментарів: 38
  1. Їхав собі чоловік на Деу по своїм справам і тут водій Віваро забирає його життя. На місці водія Деу міг бути кожен з нас! Вимагаємо покарання (забрати права , компенсація збитків сім’ї загиблого і тюрма) водію Опеля!

  2. Довбані шумахери на коровниках(бусах). Коли вже дійде що це не спорткар, і навіть не легкових, а вантажний транспорт.

    • Алооо умнікі,в нього 20+ років стажу,до чого шумахер?
      В тюрму?В нього сім’я,легко вам сидіти і писати коментарі,ну діле ваше

      • А в того, що загинув немає сім’ї??? Чи водій опеля має право вирішувати, кому жити????

      • Водій опеля мабуть сам хотів покинчити життям раз так вчинив обгін но забрав чуже невине життя

  3. Два роки тому у мене такій самий урод в’їхав, і ще доказував що їхав по своїй полосі.

      • По суті:це ж “Порошенко” всім права і буси пороздавав, безвіз зробив… А ти, дегрод, трішки самоосвітою займись, раз букварика “зкурив”.

      • Дуже шкода дві сторони. Але дорога помилок не вибачає. Загиблий нехай з Богом спочиває. А шоферу на все життя тягар я думаю він не навмисно ж це все зробив. Люди йде величезне свято ПАСХИ головне в піст не з’їсти один одного. Рідним співчуття(((

        • Ненавмисно? А правила для чого? Авто з увімкнутим лівим поворотом обганяти зліва! Дурнем треба бути. Так і мене колись по дорозі на Володимир при спробі правого повороту з увімкнутим сигналом, якийсь ідіот облетів з право по обочені. Якби я вчасно не помітив, то б когось із моїх пасажирів точно не було б. І стаж тут ні до чого. Одного разу водій автобуса
          (чоловік в літах, бригадир автопарку, як я потім узнав), при виїзді на головну, не уступив мені дрогу. Водій зустрічного ГАЗону, молодець, зорієнтувався і взяв на обочину, щоб мені дати дорогу. Скільки всього було. Головне зберігати холодний розум і не бути ідіотом.

    • Що Порошенко був за рульом буса? Захотів повидєлуватись і загубив скільки життів. Вони, везучи людей, не думають про безпеку, аби поскоріше проіхати границю. Співчуття рідним загиблого і скорішого виздоровлення пасажирів буса. А водія, щоб відшкодував потерпілим і до кінця свого життя платив родичам загиблого.

  4. Не з нашим правосуддям. Два роки тому у мене було таке ж дтп, одна жінка загинула, я інвалід. А винуватцю навіть не дали умовно, і не позбавили прав керування автомобілем. Відкупився і його пустили по закону Савченко. Ось такі нажаль реалії. Якщо цей водій має совість , нехай попросить пробачення у рідних,це є дорога, потрібно бути уважним.

    • Так ви все вірно кажете. Хай попросить пробачення. І що? Що дітям загиблого те вибачення чи його матері, чи дружині? Це поверне до життя людину? Він свідомо йшов на обгін. І від тюрми, якщо має бабло, відкупиться. І далі буде калічити і вбивати людей ща рульом.

  5. За кермом, звичайно, Правила Дорожнього Руху – на першому місці. Але головне це Водійська Етика. Навіть, якшо хтось порушує при обгоні і є ризик лобового зіткнення, то завжди краще пригальмувати і пропустити, того шо так кудись спішить. Могло бути і перевищення, могла б бути і додаткова смуга розмітки для повороту, вона там і є не для обгону, та і втома, і втрата реакції, і звичайна неуважність. Так набувається водійський досвід. Але саме головне, щоб це не була така славнозвісна ситуація, коли відсутня Водійська Етика, і описана вона у казці “Казка про двох цапків.” І щоб не спровокувало це ще, хай Бог милує, конфлікт між Львівською та Волинською Губерніями.

  6. Кляті бляхи!Не дають людям спокою.Вивезли з Європи майже все сміття.Заробили на цьому.А тепер розмитнюйте по 5000 баксів.Вова ми в тебе віримо!Зроби розмитнення по 500 баксів!

    • Що Зеленський буде вчити дебілів, що не потрібно обганяти, коли не впевнився в безпеці обгону? Чи Зеленський буде вчити правильної і безпечної їзди? Що саме Зеленський має зробити на дорогах? Люди що ви пишите? При чому тут євробляхарі? І по поводу совісті… А що батькам, чи дружині,чи дітям вибачення того урода? Це що поверне до життя їхню рідну людину? Якщо має гроші, то й ще винним буде загиблий. У нас час так все робиться.

  7. чому не написали що водій на Део був пяний?а , чому не написали що він їхав не сам і всі повтікали , скажіть чому? Це є дорого потрібно буди обережним !

    • Так Ви ж СВІДОК! Можливо Ви і аналіз брали? Навіть якщо він і був під “градусом”, то вбили його! І вбив тверезий порушник правил, за що і має відповідати.

    • Який п’яний?!що ви пишите? Я сестра загиблого! Він їхав сам о 10ранку на роботу, Але Бог вам суддя! Дорого сина,братика,тата для маленького сина і коханої людини ніхто не поверне…

  8. шановні порохоботи, хочете срати йдіть на соцмережі, а тут обговорення трагедії і ЛЮДИ висловлюють свої думки

    • значить порохоботи, то не люди якось собі існують і, несподіванно, зе , то люди , як які аж обговорюють і висловлюють думки – може, шановний, треба включити мозги, якщо вони є?????

      • Пане Юрій, то ви включіть мозгі, якщо вони є. Для чого ви і ваші опоненти приплітаєте політику? В даній статті обговорюють про дебіла з двадцатирічним стажем водіння,який загубив одне життя і скалічив інші.

        • жах! читайте *zylys* і мою відповідь, а ваша реакція на любов до зекандидата в президнти зрозуміла

  9. Оці що пишуть тюрьму ще шось ви ж не знаєте обставини можливо якась несправність , а ви сидите дома на дивані і просто піз‘ите.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер