<

Літня злива у Нововолинську. Затоплена вулиця, будинок та автомобілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:20 | 18.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
12
/ коментарі 2

18-го червня дощ перетворив вулицю в Нововолинську на “Маленьку Венецію”, затопивши автомобілі, подвір’я та будинок.

Закидані брудом водостічні канали – окрему вдячність варто висловити підприємцям, завдяки котрим жителі будинку №62 були змушені власноруч розчищати затори, утворені гіллям, пакетами, рештками картонної упаковки.

Викликано працівників МНС, котрих спіткала теж прикрість – водій маршрутки переїхав шланга, яким відкачувалась вода, – зі слів очевидців.

За словами місцевих, така ситуація тут трапляється, але не часто. Люди потрапили у водяну пастку, автомобілі стояли у воді, номерні знаки були заховані під каламутними потоками.

Подібну ситуацію, неодноразово спостерігали біля олійно-жирового комбінату – захаращені водостоки спричиняли затоплення у випадку більш-менш сильного дощу.

“У цій ситуації ми виявились постраждалими – я і моє авто. Дуже прикро, що за стільки років у місті не знайшлось людини, яка би вирішила проблему. А так – маємо що маємо.”, – розповідає  Борис Карпус.

Жителі будинку №62 по вулиці Зеленій відкачують воду з будинку – вони постраждали найбільше…




коментарів: 2
  1. Зі строками там завжди проблемно. А найцікавіше, що ніхто не звернув уваги що майже всі стоки заасвальтовані! Вірніше засипали гравіем та залили смолою, коли місяць тому назад ” ремонтували ” дороги біля ринку.

  2. Яка влада в місті-такі комунальні служби-такий результат-такий народ таке заслуговує. Це не природній катаклізм-це бездіяльність і халатність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок