<

Квітучий асфальт в Нововолинську: на нещодавно прокладеній тротуарній доріжці росте травичка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 5.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 8

На вулиці Луцькій біля будинку №26 в Нововолинську крізь тротуар проросла трава.

Фото зроблені 5-го травня. Весна буяє, цвітуть дерева, ростуть квіти на клумбах і природі не на заваді навіть асфальт.

З’явився на вулиці Луцькій новий тротуар, що сполучає прохід від зупинки міжміського транспорту до зупинки міських маршруток, близько пів року тому: восени 2019 року. Став у два рази вужчий, ніж попередній. І виглядав ось так:

Зараз же асфальтне покриття руйнується, крізь нього проростають рослини в декількох місцях.

Начальник відділу транспорту виконавчого комітету Нововолинської міськради Юрій Коцура в фейсбуці залишив коментар, що улаштування тротуару по вулиці Луцькій (в районі ВАТ «Оснастка») здійснено в порядку поточного ремонту автомобільної дороги Р-15 Ковель – Червоноград – Жовква згідно проектно-кошторисної документації. Виконавцем даних робіт виступає ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області. Також підрядником здійснено улаштування тротуару по вулиці Луцькій, вздовж а/д Р-15, від перехрестя проспекту Степана Бандери до АЗС «ANP».

“Нововолинська міська рада жодного відношення до виконання робіт по улаштуванню тротуарів по вул. Луцькій не має. За інформацією Служби автомобільних доріг у Волинській області недоліки по влаштуванню тротуарів вздовж а/д Р-15 підрядником будуть усунуті”, – пише Коцура.




коментарів: 8
  1. Це вам не ліфчики на постаменті, це особливі дві ліві руки і безтолкову голову керівника треба мати, шоб добитись такого “успіху”.

    P.S : Чому мені соромно, а їм пофіг?

  2. Меру нашому нічого не треба. Усе роблять аби як. Місто застряло на порозі між 90’х і 2000’х…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер