<

Купи сміття та шприців: нововолинці підтримали челендж #trashtag та прибрали територію біля школи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:25 | 6.04.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 4

В Україні набув популярності челендж #trashtag, присвячений екології. Нововолинці вирішили приєднатися та у суботу, 6-го квітня, прибрали територію біля школи №7.

Десятки пакетів зі сміттям та вражаюча кількість зібраних використаних шприців – результат роботи. Підтримати челендж вирішив тренер Сергій Смолярук, долучивши до процесу свою спортивну команду «Кузні тіла».

“У світі набирає популярності челендж, де люди об’єднуються ради добра для землі, на якій живуть, і прибирають територію від сміття. Можна міцно бити себе в груди і всюди вдягати вишиванку, закидувати голосні фрази і розвішувати синьо-жовті прапори… А можна витратити півтори години свого часу і гарно його провести з сім’єю на свіжому повітрі з користю для природи”, – вважає Сергій Смолярук.

Прибирати від сміття територію біля школи нововолинські хлопці та дівчата прийшли і разом зі своїми дітками, які приймали активну участь.

По завершенню роботи показали результат. Фото – “до” і “після”:

Роботи додали і для ВУКГ, якому потрібно просто вивезти сміття від баків.




коментарів: 4
  1. тамте сміття палили біля городів, безсовисні власники, чути було на цілий стадіон цей чад.

  2. Супер молодці о це нація не словом а ділом , за такими майбутнє України , хай Бог їх охороняє їм слава . Великий уклін від нововолинців .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер