<

За крадіжки ковбаси з конини, скриньки для пожертв та інші злочини в Нововолинську засудили злодія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 23.11.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

9-го листопада у Нововолинську засудили чергового злодія-рецидивіста на 4 роки позбавлення волі. Чоловік крав продукти харчування та побутову хімію з супермаркетів, викрав з кафе скриньку для пожертв  та зберігав без відповідного дозволу боєприпаси.

Про це відомо з вироку Нововолинського міського суду.

У серпні протягом чотирьох днів щодня з магазину Нововолинська чоловік крав палку ковбаси (“Мацик” з конини , вартістю 346,50 гривень).

1-го вересня з АТБ виніс  дезодоранти та зубну щітку. Коли в черговий раз намагався викрасти ковбасу, був затриманий працівниками охорони при виході з магазину, якими у ході перегляду камер відео нагляду було виявлено вчинення злочину та викликано працівників поліції.

16-го вересня з «Вопаку» намагався викрасти із полиці магазину п’ять чоловічих гелів для душу, та тоді також при виході із супермаркету його затримали працівники охорони супермаркету, які на камерах виявили факти спроби викрадення товарів, було викликано працівників поліції.

29-го вересня з кафе у Нововолинську чоловік викрав із прилавка скриньку для пожертв, у котрій знаходились грошові кошти в сумі 107 гривень. “Здобич” сховав у рюкзак  і пішов до виходу із кафе, однак був помічений працівником закладу. Злодія просили повернути крадене, та він утік.

Разом з тим 5-го вересня 2018 року, перебуваючи на полігоні поблизу Володимира-Волинського без передбаченого законом дозволу незаконно придбав чи привласнив 18 знайдених бойових припасів (п’ять предметів візуально схожих на патрони калібру 7,62 мм, та тринадцять предметів візуально схожих на патрони калібру 5,45 мм) і перевіз їх у Нововолинськ. Та потім добровільно видав боєві припаси працівникам поліції.

Обвинуваченому ухвалою слідчого судді Нововолинського міського суду від 17 вересня було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з 17 вересня. Після чого він вчиняв далі крадіжки.

з 2014 року чоловік перебуває обліку на у лікаря-нарколога з діагнозом: психічні та поведінкові розлади в результаті вживання психоактивних речовин, синдром залежності. З 1-го листопада 2013 року перебуває на обліку у лікаря-нарколога з діагнозом: розлади психіки та поведінки внаслідок вживання алкоголю.

Чоловік вчинив ряд нових злочинів під час іспитового строку по попередньому вироку (за грабіж, за шахрайство).

За вчинені злочини суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок