<

«Коли всі готуються до Пасхи, ми рятуємо ваше життя. Працюємо за трьох» – медсестра інфекційного відділення Нововолинської лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:42 | 18.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 17

На своїй сторінці в фейсбук нововолинська медсестра показала світлину, на якій вона одягнена в захисний костюм і готова до роботи: рятувати людські життя.

Медсестра інфекційного відділення Нововолинської центральної міської лікарні Інна Ковальчук зазначила, що працювати доводиться за трьох.

“Коли всі готуються до Пасхи, ми працюємо!!! Рятуємо ваше життя!!!… Працюємо за 3-х!!!! Інфекційне відділення”, – йдеться в дописі.

У коментарях до допису лишили чимало подяк за роботу медпрацівників у період пандеміїї коронавірусу та щирих побажань.

Катя Юрчук Царук: “Тримайтеся ВИ найкращі”.

Любов Добринюк: Хай Бог береже Вас!”.

Ольга Перова: “Інночка,честь і хвала Вам!!!Низький уклін за сміливість та бажання рятувати!!Побільше б таких свідомих людей!”.

Богданочка Ісько: “Дякуємо за вашу працю, ви рятуєте людей. Нехай бог вас оберігає”

Татьяна Сарай: “Дівчата ви справитесь я знаю.Курячий пережили,свинячий,і китайський здолаєте… Працювала з вами і знаю що ви сильні і морально і фізично.Нехай помагає Бог, бо ви найкращі”.

Іра Мельничук: “Величезне дякую всім лікарям,мед.сестричкам,санітарочкам всім мед.працівникам. Вам важко працювати ,ви також боїтесь щоб не захворіти ,але зараз на вас ми дуже надіємось. Тримайтесь, нехай Бог вас оберігає”.

Natalka Viktorivna: “Сильні і сміливі жінки, на передовій борються за життя, ми всі вами гордимось, за вас переживаєм і молимося!
Бережіть себе!”.

Залишайтеся вдома!




коментарів: 17
  1. хіба лежать хворі на короновірус в інфекційному відділені Нововолинської міської лікарні? Якщо так то скільки? Чому вони працюють за 3-х????

    • Лежать,а працюють за з-х бо залишилося 4 медсестри,які працюють кожен день і вдень і вночі,без вихідних.

  2. Працюють за 3х, бо наші рагулі вміють тільки сапога ховати від комісіїї… А оснастити лікарню і персонал необхідним обладнанням при совку ненавчили.

    • не було коли..вчили ліквідувати і оптимизувати все шо клятий савок понабудував…

      • помиляєтесь, у нашій лікарні 99% навчались у савку і з того часу не навчились навіть прості переломи лікувати… я вже не кажу про ГРЗ…

  3. 35 ЧОЛОВІК ХВОРИХ НА КОРОНУ.В НАТУРІ, ДЕ ЇХ ХОВАЮТЬ? НЕВЖЕ ВСІ В НАШІЙ ЛІКАРНІ?

  4. Сестра працюе медсестрою, сказали або идеш працювати в інфіційне або уходиш по власному бажанню

    • ну а шо, демократія, хочещ працюєш хочеш не працюєш, це ж вам не клятий совок

  5. в інфекції дійсно не вистачає медсестр. дівчата працюють не шкодуючи себе. їх нема ким замінити. всі як щурі покидають корабель . вони не бачать своїх дітей .пишу як мама в якої донька працює там .а внуки живуть зі мною. дітки маленькі скучають за мамою. вона їм тільки телефонує. і саме головне вона не здається .а говорить ПОТЕРПІТЬ ЦЕ СКОРО МИНЕ і не скигле так як ви. має бути соромно всім, тому що перед тим як писати кожен хай задасть собі питання А ЩО Я ЗРОБИВ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЦЕ ЛИХО ШВИДКО НАС ПОКИНУЛО будьте людьми поважайте бодай себе

  6. Іннуська, ти дуже приваблива навіть у цьому маскараді.
    Дай Бог тобі здоров’я і щастя у всіх сферах життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця