<

Кіоск “Теремно” у Нововолинську закривають через тиск місцевої влади? (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:35 | 24.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарі 3

Кіоск з хлібобулочними виробами закривають, бо створює конкуренцію Нововолинському хлібозаводу.

“Теремно” забезпечує нововолинців якісним хлібом та хлібобулочними виробами. Проте нещодавно громада міста отримала несподівану та неприємну звістку – кіоск в центрі Нововолинська закривають.

“Ми пробували спілкуватися з мером і його заступниками, але в крайній термін кіоск сказали закрити. Вони мотивуються тим що у Нововолинську має бути лише їх хліб. Але ж у нас є види хлібу, які не може робити місцевий виробник”, – каже начальник відділу маркетингу Олександра Борук.

“Теремно” продає продукцію на ринку, відкрили новий пункт продажу в центрі.  Теремнівський хліб користується попитом серед покупців. У книзі скарг і пропозицій люди просять не закривати кіоск.

“Неодноразово до нас підходили представники влади і казали, що підтримують тільки місцевого виробника, а ми тут торгувати все одно не будемо. Увесь цей час був тиск і на орендодавця, тобто особу, що дала нам в оренду кіоск”, – розповідає пані Олександра і каже, що 25-го лютого “Теремно” офіційно закривають.

Заступник міського голови Андрій Сторонський пояснює: у міськраді не давали дозволу на відкриття кіоску, як і на його закриття. З його слів, кіоск там стоїть незаконно.

“Я не приховую того, що ми підтримуємо нашого виробника. Нововолинський хлібозавод є третім платником податків, там 300 робочих місць, де працюють наші люди. Але це не означає, що я буду когось виживати. Покажіть мені документ про закриття кіоску, підписаний мною.”, – сказав Андрій Сторонський.




коментарів: 3
  1. Це порушення Антимонопольного законодавства України у найцинішіший спосіб. Хай теремнівці звернуться у обласний Антимонопольний комітет. Місцева влада не має права порушувати законодавство України, хоча й Нововолинськ – їхня феодальна “вотчина”. Цікаво, якби відкрили кіоск зі Снєжного, як би воно було? Сміливіше, люди! Конституція і закон на вашому боці. Не бійтеся і нічого ні кого не просіть – вимагайте!

  2. ви що подуріли…. – кращого хліба в нас немає, міська рада має допомогти з дозволом ,як це роблять в західних країнах

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок