<

«Хенд мейд» від шкіл та садків: прикрасили головну ялинку Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:03 | 12.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 5

12-го грудня у Нововолинську прикрашали головну ялинку міста іграшками, які виготовили та передали школи і садки.

Зазвичай іграшки ВУКГ робить самостійно, та цьогорічні ялинки міста, не лише головна, а й ті, які розташовані на Шахтарському та 15-му мікрорайоні, будуть в прикрасах, які передали зі шкіл та садків Нововолинська.

Робили їх з різноманітних матеріалів: пластикових пляшок, коробок, дисків, фольги.

Як розповіла начальник дільниці благоустрою ВУКГ Світлана Жукова, яка координувала на місці роботу, на головну ялинку зібрали іграшки зі шкіл №1, 2, 3, 4, а також з 4-го та 6-го дитячого садка. ЗДО №6 передав найбільше прикрас.

Іграшками з інших навчальних закладів вберуть ялинки на Шахтарському та 15-му мікрорайоні.

Нагадаємо, встановити ялинку планували 7-го грудня, однак 14-метрове дерево зламалося під час монтажу і довелося його замінити. 10-го грудня привезли іншу ялинку, заввишки близько 11 метрів.

Запалювати вогники на ялинці будуть традиційно – на День Святого Миколая. 




коментарів: 5
  1. Позорище!!!!!! Аж гидко!!!!! Це місцева влада тепер ще й за батьківські гроші ялинку прикрашає!!!! Малого того, що школи і садочки ремонти роблять за їх кошт, так тепер ще й це!!!! Шановні батьки, давайте нашим місцевим мужам ремонти дома поробимо!!!!!
    ПОЗОРИЩЕ!!!!! ГАНЬБА!!!

    • можна подивитися на це з іншої сторони….діти себе проявляли,для них це позитивні емоції, гордість ,що іграшки які вони виготовили власноруч , прикрашають головні ялинки міста….ну а хто це спонсорував це вже другорядне))))))))))

  2. Да яке це проявлення, як діти себе проявили, покрасили пластикові бутлі?! Це те саме, що батьки робили годівнички для птахів в 6 школі, пообвішували кругом делева пластиковими бутилками, фантазії і прямих рук на більше не вистачило!!! Мало того, що все навколо завалене тими бутилками, сходіть подивіться що на кар’єрі робиться, та тепер ще й по деревах понавішували!!! Це позор, і деградація теперішньої молоді, яка тільки знає,що сидіти за комп’ютером і телевізором…

  3. Яка стидоба! Єдине свято , коли місто прикрашають усі якнайкраще, ми маємо гидке відношення керівництва влади до нашого міста!!! Ганьба! Люди ,принесемо кожний по прикрасі на ялинку! Не будемо їхнім посміховиськом !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок