<

Засудили нововолинського злодія: із суду чоловік вийшов на волю, бо відсидів своє в СІЗО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 9.04.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарів 9

5-го квітня Нововолинський міський суд виніс вирок місцевому злодію. Чоловік вкрав камеру з банку, форму стюардеси з автівки, датчик освітлення з під’їзду, велосипед із підвалу та ряд іншого майна. У залі суду засудженому врахували строк тримання під вартою та відпустили як такого, що відбув покарання.

Мешканець Нововолинська був судимий за крадіжку вироком від 8-го грудня 2015 року. Отримав покарання у виді позбавлення волі на строк один рік два місяці з іспитовим строком один рік. Протягом іспитового строку знову вчиняв крадіжки. 

20-го березня 2016 року на мікрорайоні Шахтарському розбив вікна та викрав з салону автомобіля “Деу Матіз” акумуляторну батарею, дорожню сумку, фен для волосся, робочу форму стюардеси, чим спричинив потерпілій майнову шкоду на загальну суму 1903,33 грн.

Крім цього, 26 лютого 2017 року викрав з фасаду будівлі банку камеру зовнішнього відеоcпостереження, вартість становить 787,50 грн.

Також, в період часу із 13 квітня по 20 квітня 2017 року шляхом пошкодження навісного замка проникнув у підвальні приміщення, що знаходяться у будинку №8 мікрорайону Шахтарського. Викрав дитячий велосипед, вартістю 2000 грн; два автомобільних колеса загальною вартістю 2000 грн; садовий інвентар (шланги, дві пластикові бочки ємністю 30 та 20 літрів, пластикове відро, обємом 16 літрів); металевий змієвик, вартістю 200 грн, чим спричинив майнову шкоду потерпілому на загальну суму 5100 грн.

А також три ящика керамічної плитки, вартістю 1560 грн.; дванадцять підвісок до гіпсокартону; алюмінієву каструлю обємом 20 літрів, вартістю 400 грн; дитячі пластмасові лижі вартістю 20 грн; дві металевих арматури, загальною вартістю 100 грн; пару лижних палок, вартістю 100 грн та редуктор до газової колонки, вартістю 20 грн., чим спричинив потерпілому майнову шкоду на загальну суму 2230 грн.

1-го травня 2017, перебуваючи в під’їзді №1 будинку №16, розташованого на мікрорайоні Шахтарському, шляхом пошкодження кріплення електрощитка викрав датчик електроосвітлення, вартістю 400 грн, чим спричинив ОСББ майнову шкоду на вищевказану суму.

Викрадене майно продавав незнайомим особам у місті Нововолинську, виручені кошти витратив на власні потреби. У судовому засіданні обвинувачений свою вину у інкримінованих йому злочинах визнав повністю, просив суд його суворо не карати.

Суд призначив покарання у виді позбавлення волі на строк три роки чотири місяці. До покарання за даним вироком частково приєднали невідбуте покарання за вироком Нововолинського міського суду від 8 грудня 2015 року у виді позбавлення волі на строк один рік два місяці. Остаточно призначили покарання у виді позбавлення волі на строк три роки шість місяців.

До строку покарання зарахували попереднє ув’язнення з 5-го липня 2017 року по 5- те квітня 2019 року із розрахунку одному дню попереднього ув’язнення відповідає два дні позбавлення волі.

У залі суду засудженого звільнили з-під варти, як такого, що відбув призначене покарання повністю.




коментарів: 9
  1. коли з авто судді той засранець вкраде форму гувернантки та пограбує чергового МВД може тоді сяде, а зара нехай гуляє бо в нього позитивна характеристика.

  2. То вже би й моральну шкоду сплатили за те що стільки часу тримали. Та і грамоту б не мішало

  3. а людям хто кошти видшкодуе? якби вин за цей час видробив на примусових роботах гроши щоб людям виддати -то можна було б и закрити очи. а так хай суддя розраховуеться раз вин такий справедливий.

    • закон Савченка в дії. Україна для злодюг. Речі продав витратив на власні потреби перший раз условка другий раз посидів в сізо і повезло то як із суда на волю апять. Браво нашим законам і гуманному суду

  4. А в СІЗО сидіти набагато краще ніж на нарах всі умови для мудаків! Я б йому за рецедив до 8 вліпив або руки відрубати як ще вчити цивілізовано жити

  5. ну хто ж тобі у цьому краї крадунів та обманщиків руки буде сам собі обрубувати, так вже би більша половина ВР з кабміном та президентом каліками на роботу ходили. Хто ж такі негуманні закони підписуватиме

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа