<

Із Низкиницького монастиря викрали скриньку із пожертвами для АТО. Деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 29.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

В Успенському Низкиницькому монастирі викрали скриньку із пожертвами для воїнів АТО.

Трапилась подія на минулих вихідних 25-26 квітня, цей факт підтвердив начальник дільничних інспекторів Іваничівської міліції Мельничук Вадим.

Скриньку розмістили активісти ГО “Волинських патріотів”, в ній знаходилось декілька тисяч гривень. Зловмисника затримали, ним виявився житель Нововолинська Генадій К., який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Молодик бував у храмі, де йому давали можливість підзаробити, садячи картоплю. Прихожанином він не був, але гроші заробити приходив. Також, нам стало відомо, що злодій причетний до крадіжок у торгових закладах міста, та до викрадення картини із церковної лавки. Крім того молодик має проблему наркозалежності, що і могло підштовхнути на злочин.

Викравши скриньку злодій заховав її в кульок, який перед цим попросив у священників. Вийнявши гроші, він викинув контейнер на території храму. Зловмисник стверджував, що у скриньці було 700 гривень, за які він придбав одяг та годинник. Однак, волонтери наголошують, що сума була значно більшою.

Незважаючи на такий ганебний вчинок, волонтери продовжуватимуть збирати допомогу для бійців АТО в Успенському Низкиницькому монастирі, тому скринька для пожертв незабаром знову буде стояти у храмі.

fqqorI05VDA_tn
yuGkC_EK7SI_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 Травня, Четвер
8 Травня, Середа