<

Нарада на шахті №10 “Нововолинська” з міністром Володимиром Демчишиним пройшла без журналістів та помічників нардепа

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:54 | 7.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Сьогодні у Нововолинськ із робочим візитом прибув міністр енергетики та вугільної промисловості  Володимир Демчишин.

На разі триває робоча нарада на шахті №10 “Нововолинська” за участю  міністра, директорів шахт, народного депутата Ігоря Гузя, мера Віктора Сапожнікова та губернатора Волині Володимира Гунчика. 

Журналістів “Бугу” та помічників нардепа на зустріч не пустили, причину ніхто не пояснив. Також не пропустили представників червоноградських профспілок, з якими ми поспілкувалися.

Охоронці шахти не називаються і ніяких коментарів не дають.

Також нам стало відомо, що прес-служба міністра потрапила на територію 10 шахти.

_DSC0405
_DSC0409
_DSC0411
_DSC0420
_DSC0427
_DSC0428
_DSC0429
_DSC0433
_DSC0438
_DSC0439
_DSC0440
_DSC0442
_DSC0443




коментарів: 3
  1. Інтернет-виданння поширює неправдиву інформацію. Журналістів не тільки пропустили, а запросили і провели до зали засідань. Коли виступали будівельники, то журналісти самі вийшли, бо технічні моменти їх мало цікавили. Потім був брифінг, де Міністр відповів на кожне запитання. При вході чоловік (на фото у куртці з жовтим капюшоном і нашивкою на рукаві) підбурював людей не пропускати делегацію, і навіть хтось одноосібно вигукнув “Ганьба!”, а потім сам засоромився свого вигуку. Зустріч із профспілками приойшла конструктивно, усім дали можливісить висловитися. Як на мене, шахтарі розуміють, що реформи будуть, зміни будуть, але потрібно навчитись жити в ринкових умовах. прораховувати собівартість, ініціювати зміни для підвищення ефективності роботи. Самі ж працівники наводили приклад: 3 шахти, 375 чоловік адміністрація, на яку йде 2 млн. грн. щомісяця. І таких прикладів багато. Міністр сказав:”Я привіз вам надію, а ви повинні дати мені ідеї і аргументи, щоб я міг переконати Уряд і Верховну Раду внести зміни до бюджету і виділити необхідні кошти для добудови шахти №10 “Нововолинська” та підтримки працюючих шахт”.
    Усі журналісти залишилися задоволені. Чи не так?

  2. От вам і демократія, їм журналісти БУГУ не вигідні, бо пишуть правду, а їхні замовні так напишуть як треба. Начальство,хай їм вернеться вдвійні те добро що вони нам зробили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер