<

Із будинків у Нововолинську викрали тепловий лічильник та домофони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:31 | 27.01.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 23

Лічильник теплової енергії, металеву драбину та велосипед вкрали з підвалу будинку в мікрорайоні Шахтарському у Нововолинську в ніч з 22-го на 23-те січня. А 24-го січня в одному з під’їздів у будинку по вулиці Кауркова вдруге за місяць поцупили домофон.

Як розповіли «БУГу» жителі будинків, вони написали заяви в поліцію. Коли вперше вкрали домофон з під’їзду, фірма, яка обслуговує, зробила заміну. Та через тиждень злодії зняли його знову.

Заступник начальника поліції Нововолинського відділення поліції Сергій Галащук повідомив, що загалом за останній місяць зафіксовано три випадки крадіжки домофонів. Проводять відповідні розслідування. Щодо теплових лічильників, то є одне звернення про вчинення крадіжки.

Мешканці будинку, де поцупили пристрій обліку теплової енергії говорять, що 5 років тому збирали гроші на його встановлення. Про крадіжку повідомили і в поліцію і в «НововолинськТеплокомуненерго»




коментарів: 23
      • А до того, Олеже, що після Реолюцiї Гідності життя стало кращiм, ціни на все впали, особливо подешевшали харчi та ліки. Рівень злочинності впав до нуля.

          • Винен не Путін, і не Порошенко. Винні ми самі в тому, що в наших мізках безлад. Ми завжди шукаємо винних в своїх проблемах.. Путін заставив красти домофон??? Україна починається з мене. Якщо кожен усвідомить, ЯК він має себе поводити в суспільстві, тоді буде порядок. В моєму під’їзді гадять люди, які в ньому живуть, а не москалі, Путін, Сапожніков…. Називаймо речі своїми іменами.

        • та всі знають, шо у всьому винен клятий путін і мвф з його вимогами підвищення цін на газ, тому не звертайте уваги, хай пише !

    • На 20році жовтневої революції були переповнені”соловки”, справи”лікарів”, розстріли “ворогів народу”… Не здається, що потрібно повторити? Навіть назви “акцій”не потрібно міняти. А потім все на”петю” списати-зараз же винен, бо не “садить”…

    • Так я і кажу. Пiсля Майдану жити стало краще. Комуналка подешевшала. Долар дешевий. Майдан то така відліку, з якої нам стало краще жити!

  1. Директор Нововолинськтеплокомнерго всім з великою гордістю розповідає що в 2019 р. підприємство нарешті отримало кошти на безкоштовне встановлення лічильників на будинки. Мешканці попросіть щоб вам підприємство безкоштовно встановило лічильник. Стосовно домофонів це металолом. Безкорислива штука. Моє особисте впевнення.

  2. я пропонував, але модер не пропустив… хай справжній User пиши в кінці кожного поста “Слава …шенко !” несправжній цього писати не стане ! от ми й зрозуміємо, хто справжній, а хто підробка !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа