<

Інструменти й запчастини завезли, дозбируємо на генератор: капелану з Нововолинська необхідно ще 12 тисяч гривень на потреби військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:15 | 6.07.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
1089
/ Коментарі відсутні

Щоб купити генератор для хлопців з Нововолинська та Володимира, вартість якого 38 тисяч гривень, лишилося дозбирати 12 тисяч гривень. Наші вояки просять небайдужих містян допомогти придбати станцію підзарядки, адже це сприятиме оперативному виконанню бойових завдань та відновленню зв’язку між підрозділами.

Збір задля відновлення живлення для підрозділу відкрив військовий капелан ради церков «Скинія» Павло Гаврилюк, який з 2014-го року служить нашим воїнам в зоні ООС, а також збирає волонтерську допомогу для вояків та впродовж років вирушає на Схід.

Вдалося знайти дешевший генератор у Польщі, за 38 тисяч гривень, аніж за 45, як повідомлялось раніше. Спільними зусиллями нам вдалось назбирати 26 тис. гривень, якщо ж встигнемо ще 12 тис. гривень – хлопці отримають омріяний подарунок від земляків уже на цьому тижні.

Усі, хто бажає допомогти нашим військовим на передовій, переказуйте кошти за реквізитами:

Картка ПриватБанку:  5168 7422 4337 0685 –  Павло Гаврилюк

Раніше нам вдалось зібрати на станцію для десантників з Нововолинська, тому це свідчить про небайдужість містян та злагоджену командну роботу задля досягнень бажаного результату. Разом до перемоги.

Ще 29-го червня військовий капелан Павло Гаврилюк знову повіз нашим військовим допомогу, яку вдалося придбати завдяки небайдужим українцям.

Тоді, БУГ писав про прохання капелана допомогти зібрати кошти на інструменти для військових, щоб ремонтувати транспортну техніку, оскільки вона постійно ламається, а автосервіси та магазини із запчастинами там не працюють.

Завдяки допомозі людей вдалося купити шість наборів ключів, шини, болгарку, дриль. Все це, а також автомобіль «Нива», павербанки, спальники, футболки, капці, ліхтарі, намети та інші потрібні захисникам речі, капелан з волонтерами повіз на Схід.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер