<

Інфіковані коронавірусом мешканці Володимир-Волинського району працюють на водоканалі та на «Хан–Електробау» у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 28.04.2020 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарі 22

Жінка та чоловік, у яких 27-го квітня ПЛР-тестування підтвердило коронавірус і які мешкають у селі Рогожани Володимир-Волинського району, працюють на підприємствах Нововолинська.

Як стало відомо БУГу з власних джерел, захворілі – подружжя. Чоловік працює на підприємстві “Нововолинськводоканал”, жінка – на ТзОВ «Хан–Електробау Україна».

Нагадаємо, вони звернулися у КП «Володимир-Волинський ЦПМД» зі скаргами на здоров’я. Після проведення ПЛР-діагностики медики отримали позитивні результати тестування. Як повідомили на офіційному сайті Володимира – обоє хворих працевлаштовані у Нововолинську.

В директора водоканалу Володимира Озімчука журналісти БУГу поцікавилися, чи правдива інформація про те, що їх працівник хворий на коронавірус.

“Мені кажуть що так, але ще паперів не бачу. На аварійних ділянках водопроводу працював, в будинках не працював. Він в лікарні вже два тижні. Ті, хто контактував, на самоізоляції. В поліції списки є”, – зазначив Озімчук.

Зазначають, що заходи на підприємстві здійснюються згідно інструкції, проводять дезінфекцію.

На самоізоляції серед працівників Нововолинськводоканалу близько 4-5 людей.

Щодо хворої на коронавірус жінки, яка працює на Хан–Електробау, БУГу з власних джерел відомо, що вона близько тижня не була на роботі. На самоізоляцію відправили працівників, які обідали із захворілою.

Разом з тим, на підприємстві не провели жодної дезінфекції, обурюються люди, яким розповіли про ситуацію. Зазначають, що працівникам не видають засоби захисту. Вони мать свої, але працювати в масках нереально, бо дуже спекотно і немає чим дихати.

“За зміну на Хан–Електробау працює близько 100 людей, але зараз багато взяли відпустки за свій рахунок. Зараз усьому бізнесу не просто, але якщо завод працює, бо має замовлення і не хоче втрачати клієнтів, то має забезпечити захист людей в умовах пандемії. А про безпеку працівників на заводі забувають”, – розповідають БУГу.




коментарів: 22
        • Бачу вже новину. До вчора ще не було, хоч і об”явили що встановили чи не з тиждень тому.

          • Не знаю кого перевіряють і що, вчора їхав по справам в сторону Володимира з ранку а ввечері додому через блокпости,то нікого вони не зупиняли і не перевіряли,навіщо їх поставили незрозуміло.

  1. Ну маски взагалі-то видавали на підприємстві. Тай антисептиками воно також забезпечене.
    Так що вищесказані дані – недостовірні в повній мірі.

  2. Ви не вірно подаєте інформацію.Працівники “Хан-Електробау Україна”забезпечені засобами захисту,підприємство закупило захисні маски та антисептики,регулярно проводиться провітрювання та вологе прибирання дезинфікуючими засобами.Крім того ,працівникам надано право вирішувати виходити на роботу під час карантину чи перебувати дома. Щодо додаткової дезинфекції ,Ви праві,підприємство сподівалось отримати додаткову професійну дезинфекцію з залученням фахівців і відповідних речовин,або хоча б інформаційну допомогу щодо неї,але на жаль,”в біді кожен за себе”.Зараз нелегкий час для всієї країни і ,мабуть,не доречно створювати паніку,перекручуючи факти в засобах массової інформації…Змініть “власні джерела”

  3. Не закривати,а на 2хтижневий карантин,і роботодавець має оплатити цей карантин працівникам.

  4. Ннн,тобі кисень треба закрити на пару хвилин,а роші де брати щоб прокормити сімю.Вона що заразилась на роботі…

  5. Те,що видавали,не захищає…Як і медикам спочатку,спеціальний захист повинен бути,воно ж як кір…

    • ну тоді всі претензії ніяк не до підприємтва…що є в пропозиції-те і закупили і видали…

  6. Чуєш, вони закупили маски і антисептик. В лікарнях і маски і антисептики і захисні костюми та нажаль працівники медицини бють рекорди по захворюванню. От їдеш повз підприємство, а дівчата на перекурі без масок покурюють, спілкуються і все окей. От мені дивно людей в парку штрафують на 17 тисяч за порушення карантину, а підприємство ну вибачте хто хоче той працює, блін смішно.

    • Жалкуєш,що тебе з відти нагнали.І польша прикрилася,от халепа.Гуляй по парку,бажано без порушень та посміхайся.

    • Походу з твоєї писанини виходить,що і Водоканал треба зачинити.Чи там робітники покурюють в надітих на обличчях масках,через пропалену бичком дзюрку?

    • Велика кількість хворих медиків через те, що медикам більш доступне тестування і їх перевіряють в першу чергу

    • Українська душа багатогранна…але чомусь більшість з нас використовують лише такі риси,як пошуки крайнього і хамство…Що Ви хотіли довести своїм дописом? Не видали-ганьба,видали , але не вдягнули кожному особисто-ганьба,не пускають на перекур-тиранія,пускають-знову ганьба.. Хочете змін? Так давайте…давайте кожен почне з себе…Хочемо чистого довкілля? Перестаємо розкидати сміття навколо себе.Хочемо поваги? Навчимося ставитися до співрозмовника з повагою.Хочемо бути здоровими ? Миймо руки,користуймося антисептиком і вдягаємо маски. Вдягаємо…самостійно,своїми рученятами.А щодо перекурів,Мінздрав давно попереджає…А підприємство,хоч і з німецькими інвестиціями,але без цепних псів і наглядачів,тому вдягати маски чи ні-це питання особистої відповідальності.Будьмо відповідальними і тоді подолаємо цю проблему,а як звикнемо до особистої відповідальності,то дасть Бог і з іншими проблемами впораємось !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок