<

Генеральна прокуратура України бере на контроль розслідування щодо зловживань при закупівлі обладнання для 10-ї шахти “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 13.11.2016 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Народному депутату Ігорю Гузю надійшла відповідь на депутатський запит Генеральному прокурору Юрію Луценку щодо взяття на контроль розслідування факту можливих протиправних дій при державних закупівель обладнання для будівництва 10-ї шахти у Нововолинську.

У відповіді зазначається, що ГУНП у Волинській області розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.364 КК України за фактом зловживання службовими особами ДП “Дирекція по будівництву об’єктів” службовим становищем, які діючи в інтересах третіх осіб, розробили документацію конкурсних торгів для придбання гірничого обладнання, яке не відповідає вимогам Проекту будівництва шахти №10 “Нововолинська” ДП “Волиньвугілля”, що спричинило тяжкі наслідки.

Разом з тим слідчим управлінням ГУНП у Дніпропетровській області розслідується кримінальне провадження за ч.2 ст.366 КК України за фактом надання службовими особами ПрАТ “Макіївський завод “Лазер” для участі у конкурсних торгах із придбання машин й устаткування для гірничих робіт на ДП “Передпускова дирекція шахти №10 “Нововолинська” завідомо недостовірних відомостей про відсутність заборгованості зі сплати обов’язкових платежів, чим державі спричинено тяжкі наслідки.

“Макіївський завод “Лазер” займається розробкою і виготовленням конвейєрного обладнання, знаходиться в Донецькій області у місті Макіївка смт. Свердлове. Генеральний директор – Козлов Олександр Володимирович.

Нагадуємо, що у вересні цього року Ігор Гузь надіслав депутатський запит Генеральному прокурору України Юрію Луценку щодо взяття на контроль розслідування факту можливих протиправних дій при виконанні угоди в рамках державних закупівель обладнання для будівництва 10-ї шахти у Нововолинську.

vid-hpu-po-ustatkuvannyu-10-shahty




коментарів: 3
  1. Ну, ось, молодцем, Ігоре Володимировичу! Нарешті й І.Гузь за наведення давно обіцяного порядку взявся. На мера Нововолинська не націлились іще?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця