<

Гілочки замість кришки – оригінально “зачинений” люк у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 3.04.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Будьте обережні! 3-го квітня редакцію інтернет-видання БУГ повідомили про відчинений люк у Нововолинську на вулиці Гагаріна, неподалік перехрестя Грушевського, поруч знаходиться і школа.

Про оригінально “зачинений” люк журналісти БУГу  поінформували диспетчера нововолинського водоканалу. Нам зазначили, що виїдуть на місце та перевірять.

Гілки ймовірно вставив хтось небайдужий, турбуючись за безпеку перехожих.

До слова, каналізаційні люки можуть належати Нововолинськводоканалу, ВУКГ, Укртелекому  тощо. Самостійно визначити чий він навряд чи вдасться, особливо коли на ньому немає кришки.

Якщо ви помітили відсутню кришку або привідкритий люк – відразу дзвоніть до Нововолинськводоканалу за номером телефону 4-90-25 та повідомляйте. Вашу заявку зобов’язані прийняти і перевірити хто повинен відповідати за той чи інший відчинений люк.




коментарів: 4
  1. Хіба це один відкритий люк? В Нововолинську десятки відкритих люків. Сапожнік позбирав і на метал здав. Через рік вибори може нього грошей немає???

  2. Люки можуть бути від Нововолинськводоканалу-на воду та каналізацію, від Нововолинськ теплокомуненерго-на тепло та гарячу воду, також ВУКГ-зливнева каналізація(дощ), тому краще спочатку визначити чий люк, заглянувши, а потім визивати відповфдну службу…

    • Чому люди мають заглядати? І не усі зрозуміють навіть якщо заглянуть. Директор водоканалу сказав, що можуть телефонувати диспетчеру і вони перевірять. А взагалі, більшість просто пройде повз, одиниці вставлять гілля, а ще менше – зателефонують. Добре, що повідомляють хоча б ЗМІ про такі випадки, бо вночі може бути біда (та й вдень також), люк що на фото – майже на тротуарі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок