<

Фотоапарат, квадроцикл та пальне: нововолинці продовжують «купувати» товар в інтернет-шахраїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 3.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Мешканці Нововолинська потрапляють в тенета шахраїв, купучи товар через інтернет. Так, відомо про три подібних випадки в серпні: з купівлею фотоапарата, квадроцикла та дизпалива.

Чоловік перерахував 10 тисяч гривень за дизельне пальне особі, яка зателефонувала та представилася менеджером заправки. Після того, як потерпілий вніс через термінал кошти на рахунок особі, яка обіцяла продати пальне, вона перестала виходити на зв’язок.

Мешканка Нововолинська знайшла на сайті «OLX» оголошення про продаж фотоапарата. Здійснила оплату в розмірі 10 тисяч гривень, однак товар не отримала.

На сайті «moto-shop.net.ua» жінка хотіла придбати квадроцикл «Yacota Cabo 200». Як часткову оплату переказала суму в розмірі 3 500 гривень. Продавець повідомив, що товар прямує поштою у Нововолинськ та перестав виходити на з’язок.

По всім випадкам шахрайства потерпілі звернулися в поліцію. Тривають слідчі дії.

Громадян вкотре застерігають Не довіряти різноманітним повідомленням про виграш. НЕ переходити за посиланнями, НЕ набирати коди, НЕ відправляти смс, НЕ переказувати гроші на рахунки, НЕ повідомляти особисті дані банківських карток. Та НЕ купувати у сумнівних продавців на інтернет-сайтах, НЕ перераховувати наперед гроші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер