<

Федір Богдан виграв конкурс на заміщення посади генерального директора ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:47 | 6.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Генеральним директором ДП “Волиньвугілля” – буде  Федір Богдан, який за підтримки міської та обласної влади виграв конкурс на заміщення посади.

Про це інтернет-виданню “БУГ” стало відомо від голови Незалежної профспілки гірників України у Нововолинську Сергія Демченка під час конференції незалежних профспілок міста 6-го серпня.

Нагадаємо, що з 3-го липня у ДП “Волиньвугілля” почався конкурс на визначення нового гендиректора ДП “Волиньвугілля”. Відомо також, що одним із членів комісії конкурсу був голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.




коментарів: 5
  1. Кінець промисловості і так наступав, а тут одним махом все закінчиться. Вже Гарбузюк накерувував. А Фєдя докерує з Зіною, велюрою та іншими махінаторами. Клас! Вітаю шахтарів з агонєю промисловості1

  2. Незаконно послушний Федя,що ще забув?Гнати його в шию разом з господарником рука руку миє.

  3. А чого не дадуть право шахтарям самим вибирати свого генера. Зробити якби вибори по ДП. А то поміняли шило на мило. А владі нашій вигідно і йому теж на руку.Хай ще Богдан наживеться і Велюри і Зіни і все ДП. І так зарплата простого бугхалтера більша як у простого зама на дільниці. Переробляються “бідолахи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер