<

Двох хворих на коронавірус з Нововолинська перевезуть до обласної клінічної лікарні в Луцьку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:20 | 13.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

13-го квітня з Нововолиснької центральної міської лікарні до обласної клінічної в Луцьку транспортують двох пацієнтів з коронавірусом.

Як відомо БУГу з власних джерел, вночі 13-го квітня застосовували реанімаційні заходи чоловіку та жінці, які попередньо були госпіталізовані до інфекційного відділення НЦМЛ. Люди літнього віку.

Зазначають, що чоловіку проводили механічну вентиляцію легень, пацієнтці вдягали кисневу маску.

Цих двох хворих на коронавірусну інфекцію перевозять до обласної клінічної лікарні в Луцьку.

Нагадаємо, як повідомляли 12-го квітня на сайті Нововолинської міськради, 6 захворілих на COVID-19 знаходяться вдома під наглядом свого сімейного лікаря та отримують необхідне лікування амбулаторно. Четверо перебувають в інфекційному відділенні Нововолинської центральної міської лікарні.

Читайте також: “14 пацієнтів терапії НЦМЛ, 58 медиків: розповіли про контактних осіб першого захворілого на COVID-19 у Нововолинську




коментарів: 2
  1. Чому везуть в Луцьк? Для чого тоді в Нововолинську лікарня? Щоб час затягувати і розповсюджувати вірус? Не маєте чим лікувати відразу везіть людей в Луцьк або придбайте обладнання для Нововолинська. Що то за лікарі? Що всі заразилися в терапії від одного пацієнта? А що буде далі? Масок ,рукавичок ,халатів вам навезли. Дурдом а не лікарня

  2. Для чого возити хворих ослаблених людей? Щоб швидше померли? Вночi реанiмацiя ,вдень – до Луцька?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер