<

Двоє нововолинців побили чоловіка через 20-ть гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 23.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Біля магазину «Квадрат» у Нововолинську двоє місцевих мешканців вимагали у чоловіка 20-то гривень, потім побили, завдавши численних травм. Суд засудив нападників до одного року позбавлення волі з іспитовим строком один рік.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 18-го жовтня.

Двоє підозрюваних, проходячи біля зупинки, що поряд з магазином «Квадрат», помітили чоловіка, який очікував на громадський транспорт. Використовуючи привід позики коштів в сумі 20 гривень, хулігани почали наносити численні удари руками та ногами по тілу чоловіка.

Під час бійки повз зупинку проходив перехожий, який вирішив приєднатись до побиття потерпілого. В результаті чого останньому було спричинено тілесні ушкодження – забиття м’яких тканин та струс головного мозку. Згідно висновку судово-медичної експертизи вони відносяться до легких тілесних ушкоджень.

Дії обвинувачених кваліфіковані за ч. 2 ст. 296 КК України – (умисні дії, які виразились у хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб.)

На судовому засіданні підсудні свою винуватість у вчиненні злочину визнали повністю.

Чоловіків визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України та призначено покарання у виді обмеження волі строком один рік. Однак обох чоловіків суд звільнив від відбування покарання з іспитовим терміном один рік.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа