<

ДТП у Нововолинську. Винуватець аварії покинув місце пригоди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:15 | 14.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ 1 коментар

У неділю, 14-го червня, в місті Нововолинськ на проспекті Перемоги водій автомобіля Інфініті підрізав мінівен Скудо.

За словами свідків, подія трапилася біля 21-ї години вечора. Жінка, яка керувала білим автомобілем Скудо їхала по проспекту Перемоги, коли її наздогнало Інфініті темно-синього кольору, а тоді на великій швидкості автомобіль Інфініті вдарив мінівен у лівий бік, чим і спричинив ДТП. Водій зник з місця аварії.

Вже згодом, власника автомобіля, що спричинив ДТП найшли та повезли на медичну експертизу.

Деталі цієї події читайте згодом на нашому сайті.

! Прохання до свідків цього ДТП, допоможіть БУГу в об’єктивному висвітленні цієї події, пишіть коментарі як було, надсилайте нам на пошту фотографії аварії – bugorgua@gmail.com




один коментар
  1. Подія трапилась в червні,проте коменти пишу лише сьогодні,так як незаходив на портал з червня,проте хочу трішки прокоментувати цю подію,хоча і так всі знають її винуватця,ця особа https://ok.ru/profile/281397987662 ,неоднократно притягувався працівниками ДАІ за керування автомобілем в нетрезвому стані,тому здивування що саме він створив аварійну ситуацію невикликає сумнівів,а які б коментарі він тут нелишав це недопоможе,його знають з негативної сторони.Крім того всього автомобіль належить його батькам,сам він врядчи змігби заробити.Цікаво чи він відповів за скоєння аварії і чи відбулось засіданння суду і яке рішення,всетакі місяць пройшов після події.За таких “товаришів” можуть буду і смертельні випадки.Прошу підрозділ ” Азов “,так як вони є громадськими активістами і бачу що їм небайдужа криміногенна ситуація нашого міста взяти цю подію на замітку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер