<

ДТП у Нововолинську. Шахтний автобус врізався у припаркований автомобіль «Мерседес Віто»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 24.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ коментарів 8

Вночі 23-го лютого о 3:26 сталася аварія у Нововолинську на вулиці Святого Володимира.  Біля магазину “Салон Квітів” у припаркований автомобіль «Мерседес Віто» в’їхав автобус, який перевозить шахтарів. Зі слів потерпілої, водій автобуса їхав у сильний дощ і поправляв руками щітки на лобовому склі.

Власниця автомобіля «Мерседес Віто» Надія Мартиненко пише у себе на фейсбуці:

Друзі! Зі мною трапилась така прикра подія. Вчора ввечері лишила авто біля роботи ” Салону Квітів”. А вранці прийшла і застала машину в такому стані. Викликала патруль поліції, чекаю. Прибігає такий собі ” поважний” і дуже ” чемний” чоловік. Починає кричати, тикати, пред’являти претензії. Чому це я кинула машину на проїжджій частині. Маючи понад 9 років стажу водіння, дивлюсь йому в очі отримую перший ШОК!!!

Як виявилося, це – пан Селещук. Відомий в місті підприємець. Він має пасажирські автобуси і надає їх для перевезення шахтарів. От, його водій і зробив цей наїзд. О 3:26 ночі, був сильний дощ, він їхав попраляючи руками щітки на лобовому склі, не помітив наш vito, що стояв припаркований на обочині.

Далі претензії пана Селещука, який приїхав до мене зі свитою у складі свого помічника і бухгалтерки, перейшли у наїзди. Мовляв, у всьому винна я, бо припаркувала машину посеред проїжджої частини, близько суцільної смуги і не встановила знаки аварійної зупинки. Потік агресивної брехні зупинили поліцейські, що засвідчили коректність паркування.

Давши задньої, пан Селещук став бідкатися, що може машина була запаркована і добре, але водія засліпило зустрічне авто. Про те що в автобусі були несправні щітки, ми дізналися згодом.

Мушу зазначити, що увесь натиск темпераменту тих гостей мусила витримувати сама – бо чоловік поїхав у справах до Києва. У підсумку – дійшли згоди за європейським протоколом. Чекаємо оцінку експерта і відшкодування коштів страховою компанією. Дякую Богу, що постраждали лише метал і пластик, а всі живі і здорові)

Вранці, 23-го лютого о 07:29, Борис Карпус опублікував у себе на фейсбуці фотографію пошкодженого буса. “…прокинувся: “…а за вікном майже весна”, – підпис фотографії.




коментарів: 8
  1. Мне вот интересно,а что ждёт водилу и перевозчика,ведь нарушение на лицо,оставлено место ДТП,и в рейс вышла технично не исправленный автобус.

  2. як можна поправляти щітки рукою на ходу?я думав вони знаходяться зпротилежного боку скла…

    • А ваше яке діло,хто і де кидає машини? Вони не кинуті,а припарковані і якщо без порушень ,то краще помовчіть і не робіть з себе дурня.

  3. Ця машина стояла не порушуючи правила а сонний водій хоть і з 40річним стажом і в африці” сонний водій з 40річним стажом”,проїзду зовсім не заважала!!!!!!

  4. Читаючи статтю пані Надії особисто мене ставить під сумнів вище вказані нею слова… водій із 9 річним стажем розповідає, що водій автобуса їхав і на ходу поправляв щітки на лобовому склі. Такий трюк хтось пробував?… Та ще й на автобусі в якого щітки з іншого боку. Водій виходить справжній каскадер))) тому враховуючи таку фентезі пані Надії цілком можна вважати , що можливо не все так відбувалось як і розповідається…

  5. Цей автомобіль не одноразово стояв серед білого дня “припаркований” на проїзджій частині дороги, вибачте, хрєн об’їдеш. Одним словом паркувалась ця жінка дуже нахабно, не думаючи за інших учасників руху, за що власне і попоптилась. Я думаю це справедливо, і величезний урок на майбутнє.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота