<

ДТП у Нововолинську: автобус в’їхав у легковик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 11.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 7

11-го червня близько 11:00 у Нововолинську на вулиці Святого Володимира автобус з пасажирами в’їхав у легковик «Mazda».

За словами водія автобуса, він не встиг зреагувати та в’їхав у автівку, швидкість була невелика. Чоловік пояснює, що автомобіль раптово повернув наліво.

Свідки розповідають, що «Mazda» рухалася, загальмувала, а потім повертала на дорозі, щоб під’їхати до магазину. Кажуть, що автобус їхав на великій швидкості.

За кермом легковика була жінка, яку госпіталізували до лікарні. В автомобілі також перебувала дитина, вона не постраждала.

В автобусі були пасажири, потерпілих немає.

Зазначимо, що на дорозі відсутня розмітка. Нещодавно там проходили ремонтні роботи.




коментарів: 7
  1. Ладно, в’їхав, нафіг ви вказуєте оцю посипуху по асвальту, на якій різко загальмувати неможливо, РЕМОНТНІ РОБОТИ. Це порнографія, а не рем. роботи, вже нерви здають з такими ремонтами, дибіли.

    • Згоден. А саме прикро те, що постійно ремонтують рівну дорогу, а на проблемні участки всім по…

  2. По-перше, вона не “баба” і світловий показчик повороту включила завчасно! А по-друге, ця дівчина завжди їздить обережно за кермом (не раз я розминався з нею на дорозі). В будь-якому разі, водій автобуса винен 100%. Він мав триматися безпечної дистанції! Він не має права відволікатися при їзді ні на секунду. Добре, що ніхто не постраждав. Тільки і клопоту зараз….залишитися без авто, ремонт і т.д…..

  3. Попворот не поворот срать! СОБЛЮДАЙ ДИСТАНСІЮ.Жінка, баба дівчина, так само мужскій пол може зупинитись раптово по серед дороги,мало чого може статись СОБЛЮДАЙ ДИСТАНСІЮ!!! НА РАХУНОК ДОРОГИ, ВСЕ ДОБРЕ! ПРОСТО ПОГАНО ВКАТАЛИ АЛЕ КРАЩЕ ТАК ЧІМ ВЗАГАЛІ НЕ ЯК!НАШИМ ЛЮДЯМ НЕВГОДИШ!НЕ РОБЛЯТЬ погано, РОБЛЯТЬ, ЗНОВ погано! ПРИКАЗКА: як не х.. довгий, то рубашка коротка!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер