<

ДТП у Нововолинську на слизькій дорозі: легковик зіткнувся з бусом та летів на зупинку, є постраждалі [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 22.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарів 17

Близько 8:00 22-го лютого у Нововолинську на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Соборна трапилася ДТП. В результаті аварії постраждав пішохід, одного пасажира легковика госпіталізували. На дорозі була ожеледиця.

Автомобіль «Нyundai» рухався по головній дорозі – проспекту Перемоги, бус «Volkswagen LT» по Соборній, ліворуч від легковика. За словами поліцейського, який працював на місці ДТП, водій буса розповів, що загальмував перед перехрестям, та його почало “нести”. Відбулося зіткнення автомобілів.


Volkswagen LT рухався прямо вулицею Соборна

«Нyundai» зіткнувся з бусом, після чого машину викинуло на тротуар. Автівка в’їхала у стовп, який був розташований поруч із тумбою для оголошень. Водій легковика розповідає, що після зіткнення зі стовпом, щоб не наїхати на людей, які стояли на зупинці, постарався виїхати на дорогу. Метрів 50 від місця зіткнення «Нyundai» зупинився.

В момент ДТП на зупинці стояли люди

«Volkswagen LT» також викинуло на тротуар.

Внаслідок ДТП постраждав чоловік, який стояв на зупинці. З місця аварії до НЦМЛ забрали пасажирів Нyundai та одного з буса. Госпіталізували одну жінку.

За словами керівника Нововолинського відділення поліції Сергія Галащука, всі потерпілі зазнали легких тілесних ушкоджень.

Водії транспортних засобів пройшли медичне освідування, у стані алкогольного сп’яніння не перебували.

Додамо, що напередодні ввечері, 21-го лютого, йшов дощ, потім сніг, а вночі температура повітря впала до мінусової. У заступника директора ВУКГ Артема Авельчука поцікавилися, чи посипали вночі дороги.

Працював навантажувач трактор, два посипачі та трактор зі щітками на тротуарах. Техніка виїхала о 2:30, коли вдарив мороз. До 6:00 всі центральні дороги були посипані”, – зазначив Авельчук.




коментарів: 17
    • кажуть в нас в місті таких елтешок і спрінтерів трішки хватає. чи люди і номер запамятали що це він саме влітав. одна бабка сказала друга добрехала…

      • Він постійно вранці на тій зупинці питає в людей:
        “чи є хтось до Луцька?”
        Люди, що їдуть вранці в один і той же час на роботу бачать його регулярно, так, що “бабкайте” і неумнічайте. Захисник…

  1. Брехня.О 7.05 навіть біля “Білого дому ” не було посипано.І техніки ніякої не їздило!

  2. Я їхала в 10:00, то біля будинку Сапожнікова і вздовж до 15 М-н тільки почали сипати, хай не трандять, що почали сипати в 2:30 ночі

    • Звичайно ніхто не посипав дороги. Ясно, що Авельчук не скаже:
      В дупі ми мали ті дороги, ми спали.

  3. Це просто жах,що робиться, хто відповідатиме за постраждалого пішохода який перебуває у стані шоку?Люди схаменіться !!!!Як завжди винних немає….

  4. на бусі їхав мудак загальмований . Його провина. Мав дотримуватись безпечної швидкості для таких дорожніх умов. По повній потрібно придурка оштрафувати та накласти відшкодування за завдані збитки і шкоду здров”ю.

  5. як комуналку з людей дерти так не слять ночами, а як закупити реагентів щоб ті дороги в принципі не намерзали то немає коштів. А пісок, то після розмерзання то тільки болота по коліна

  6. Цей мудак на бусі який в ожеледиці шукає гальма називає себе бла бла каром і возить людей до луцька

  7. Сьогодні ще 7:00 небуло як чистили і посипали дорогу,бачила як дві техніки працювали в районі пожарки

  8. Цей водій лт боблакарить з Луцька до Нововолинська і коли він спить знає він і Бог, якщо у 6:00 він на автостанції???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер