<

[Оновлено] ДТП на в’їзд у Нововолинськ: на слизькій дорозі постраждало шість автівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:37 | 16.01.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 8

16-го січня при в’їзді у Нововолинськ на трасі “Ковель – Жовква” поблизу нововолинської шахти №2 трапилися дві ДТП. Спершу внаслідок ланцюгової реакції зіткнулися  три буси і один легковик. Одночасно з іншої сторони дороги вдарилось ще дві машини, легковик із бусом.

У результаті ДТП транспорт знесло з траси. Причиною аварії стала слизька дорога, яка, за словами очевидців, не посипалася піщано-сольовою сумішшю вже останні три дні. Обійшлося без постраждалих, швидку допомогу не викликали. Автівки зазнали незначних ушкоджень.

Із 19:00 на місці події працювала рятувальна служба з Іванич, яка витягувала автомобілі з узбіч дороги. Через цю пригоду десятки машин стояли на трасі у заторі.

Рух на дорозі регулювала іваничівська патрульна поліція, яка допомагла контролювати пропуск автомобілів в обидві сторони.

Також очевидці зазначали, що стан дороги з Нововолинська до Володимира-Волинського ще гірший. У селі Суходоли фури не могли виїхати під гору.




коментарів: 8
  1. Так вони ж там не їздять….. І взагалі, попередньої заметілі в межвх міста було гірше ніж на трасі. Тепер вирішили поправити ситуацію – що в місті, що поза його межами…. ДИКО в теперішній час бачити таку дорогу взимку

  2. А ще ж хочуть перенесити нашу лікарню у Нововолинськ,та ні одна швидка з нього зимою по такій дорозі не приїде !!!Ідемо в Європу та все роблять тільки для людей)))

    • що ти говориш? не перенести лікарню, а зробити госпітальний округ. це різні речі. чи робити округ у володимирській лікарні, яка нагадує ізбу-читальню розвалену, де сидить 2 з половиною лікаря??

  3. вчора 16 січня їздив до Львова – найгірший стан доріг у самому Нововолинську, і до моста через Буг вкатаний до стану льоду сніг , а після моста у Львівській обл – все посипано і розчищено….Чому Львівська обл може слідкувати за дорогою, а очільникам Нововолинська та Іваничівського району просто наплювати на ці проблеми ?

  4. Я кожен день на авто і кожен день в ШОЦІІІІІІІ. Хто чисте дороги в новіку. Таке враження шо посадили курей за ті грейдери. Ледве стримуєш слова коли це бачиш. Почистили-зробили горби-замерло і результат. Куча ДТП горбів та зломаних авто та зломаних сердець. А далі шо – ми хароші дороги чисті. Я вже краще по вкатаном снігу буду їздити. Чим там посипано я не знаю – хіба що матами на владу посипано. Будь ласка такої чистки нам не треба. Або робіть діло до кінця або давай до свидания….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок