<

Аварія на небезпечному перехресті у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 18.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 11

18-го листопада, близько 16:00 у Нововолинську, на перехресті вулиці Соборної та Грушевського зіткнулися два автомобілі “Фольксваген” та “Мерседес”.

У дорожній транспортній пригоді вдарилися “бус” “Фольксваген” та легковик “Мерседес”, за кермом якого була жінка. За словами очевидців “Фольксваген” їхав із сторони вулиці Соборної, а “Мерседес” пересувався по вулиці Грушевського і за правилами дорожнього руху повинен був пропустити “Фолькцвагена”.

Також свідки додали, що разом з жінкою у “Мерседесі” на пасажирському місті перебувала дитина років восьми. Всі учасники аварії не постраждали, обійшлося без швидкої допомоги. На місце події прибули правоохоронці.

img_9922
k8ijnonfme4




коментарів: 11
  1. Мерседес купила,права купила,а їздити не купила….Справді небезпечне перехрестя!

  2. А ,якщо серйозно,то вже пора щось робити!!!!Аварії в Нововолинську? Задумайтесь,хто за кермом?Мабудь,якщо таким їздунам почнуть морди бити-ситуація зміниться.Вже забули методи баньдюків з 90-х.

  3. А ще треба пояснити власнику буса, який живе на розі цих вулиць, що коли він ставить машину на узбіччі, коли повертаєш з Грушевського до пятачка НІЧОГО НЕ ВИДНО, чи їде машина, чи ні!!

  4. Розтранділись,ті,що не потрапляли в дтп .Або впевнені,що не потраплять.І кожен водій потрапляє в аналогічні ситуації

  5. Поворот з Грушевського до пятачка дійсно аварійний. Той бус дуже заважає, а поліція наша “слідкує за безпекою у місті”. Думаю поліція там не їздить, або просто не дивляться по сторонам(судячи з кількості побитих машин)

  6. Я особисто бачив ситуацію.Жінка летіла на шаленій швидкості біля 40км/год, ні накого не звертаючи увагу на броньованому мерсі ввалила буса,вийшла навіть не злякавшись…мабуть з “Партії регіонів” остатки…

  7. Шановний “Ной”,а до чого тут автошкола?напевно ви купували права,якщо не знаєте що їх отримують в МРЕО)))вирішують тільки вони вміє їздити чи ні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа