<

До 70-річчя Нововолинська закуплять вуличну ілюмінацію на 350 тис грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 25.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 14

Із міського бюджету Нововолинська виділять 350 тисяч гривень на закупівлю вуличної святкової ілюмінації.

Про це стало відомо 25-лютого на дні депутата, на якому попередньо розглядали питання сесії Нововолинської міської ради, що відбудеться 27-го лютого.

Нагадаємо, минулого 2019 року місто засяяло по-новому. Була закуплена ілюмінація на 450 тисяч гривень.

Закрема, на проспекті Перемоги оновили елементи святкового освітлення, а попередні перемістили на інші вулиці міста.

Фото зі старою та новою ілюмінацією, проспект Перемоги:

Депутат Нововолинської міськради Руслан Соловйов поцікавився, на що спрямують більше 300-та тисяч гривень.

Начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації Богдан Миронюк зазначив, що ілюмінацію необхідно оновити ще на деяких вулицях міста. Заступник міського голови Андрій Сторонський додав, що в 2020 році Нововолинськ потрібно готувати до відзначення 70-річчя.

Фотографії – відділ інформаційної політики Нововолинської міськради. Святкове різдвяно-новорічне місто 2020:

Ось так виглядав вечірній Нововолинськ у травні 2019-го:




коментарів: 14
  1. При новій яскравій ілюмінації може краще буде видно болото у незаасфальтованих і неосвітлених подвір’ях вздовж б.Шевченка. Дуже вдячні за турботу очільникам комунального господарства міста, які в ці двори навіть не заглядали.

    • У 2019 році поточним ремонтом за кошти міського бюджету були відремонтовані прибудинкові території за всіма поданими заявами як мешканців , так і депутатів всіх рівнів і, навіть, більше , які були отримані впродовж IV кв. 2018 р. та двох кварталів 2019 року. Зокрема по бульвару Шевченка – 8,10 будинки ; пр.Дружби,21 – б-р Шевченка 9,11 ; бульвар Шевченка ,33 до буд.35 . Це за двома зверненнями депутатів та голови ОСББ .
      У 2019 році планово працювали на мікрорайоні Шахтарському від буд.1 до буд.25 ;пр-кт Перемоги 27-29. Поточним ремонтом ремонтували асфальтне покриття на прибудинкових територіях 15 Мікрорайону (буд.5,8,10,9 ,11,20,19,21,23 ) ,6 м-н буд.2 (асфальтна доріжка),вул.Нововолинська ,23 та інші.
      В 2020 році уточнюємо попередній перелік прибудинкових територій , які будуть відремонтовані поточним ремонтом за кошти міського бюджету. Будемо продовжувати роботи на 5 Мікрорайоні , 6 Мікрорайоні , смт. Благодатне , вул.Нововолинська та за заявами мешканців , наприклад б-р Шевченка, 14-18 ,20-22; 36-38.

  2. Краще освітлити вулиці там де темно ! Таких місць повно ! Хай би собі в дупі засвітили !

  3. Це просто маразм якийсь нашої підстаркуватої верхівки! Для чого та ілюмінація?! Щоб 5-10 разів на рік включити дурням блималки? Ну згідна, гарно, але хіба більше нема у місті нагальніших проблем?! Є неосвітлені вулиці, де страшно пройти, є дороги зі страшенними ямами, є взагалі вулиці, які ніколи асфальту не бачили… А є ще кредит Світового банку, за рахунок якого міняли труби водозаборів. А гасити цей кредит з відсотками будемо ми (мешканці Нововолинська), сплачуючи водоканалу по нових тарифах. Може, я не зовсім в темі, але хіба ці кошти, що вже витратили і ще збираються потратити на ілюмінацію, не можна було спрямувати на погашення кредиту з відсотками? Можливо, тоді і тарифи на воду не встановлювали б такі захмарні.

  4. Краще нехай за ті гроші побільше пішохідних переходів (зебр) в межах міста зверху підсвітять, бо їдеш ввечері машиною і вдивляєшся в темряву прилягаючих тротуарів, намагаючись розгледіти ймовірного пішохода.

      • Теж до речі варіант – “ілюмінаційні” гроші пустити на покращення в сфері маршрутних перевезень у місті. Вже більше толку буде.

  5. Я щось не зрозумів, а що сталося з минулорічною ілюмінацією на яку роздеребанили 450к гривень??? Вона що одноразова???

  6. Доводимо до Вашого відома, що кошти витрачаються на поновлення існуючої ілюмінації у якої закінчився термін експлуатації (так як вона пропрацювала більше 10 років) та закупівлю нової більш енергоощадної LED-конструкції. Також у минулому році було освітлено 15 внутріквартальних територій на суму більш ніж 330 тис. грн.. та вулиці Володимирська і Паркова на суму понад 80 тис. грн., орієнтовно встановлено 170 світлоточок. Роботи по освітленню внутріквартальних територій та вулиць міста і надалі проводитимуться у 2020 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця