<

Для нововолинських школярів була проведена вікторина на тему «Енергозбереження»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 13.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

В рамках проекту «Перший крок у переході на використання відновлюваних джерел енергії у м. Нововолинську» на початку навчального року У ЗОШ№2 був започаткований факультатив енергозбереження.

За кошти Європейського Союзу були закуплені навчальні ЛЕГО-набори, які дозволяють школярам дізнатися більше про відновлювані джерела енергії . У наборах є і  сонячна батарея, лопаті турбіни, мотор-генератор, світлодіоди, що дають змогу сконструювати реальні енергетичні об’єкти та механізми.

Перед початком практичних занять учні проходять невеличкий курс лекцій на теми «Сонячна енергія», «Енергія вітру» , «Гідроенергетика», «Енергозбереження».

Основними принципами навчання є отримання навичок складання справжніх моделей  відновлюваних джерел енергії, вивчення принципів виробництва, передачі, збереження, перетворення і споживання енергії.

Учора – 11.02.2016 – для учасників факультативу була проведена вікторина на тему «Енергозбереження». Учасники мали змогу перевірити здобуті знання у цій сфері. Слід зазначити, що юні знавці показали неабияку активність, долучалися до обговорення. Усі учасники були нагороджені солодкими подарунками, а переможці – ще й світлодіодними лампочками, які є найбільш енергоефективними.

Команда проекту планує започаткувати даний факультатив у всіх навчальних закладах нашого міста.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер