<

Дівчина з телефоном переходила на “червоне” та ледь не потрапила під колеса: відео з реєстратора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:01 | 20.01.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 19

18-го січня у Нововолинську на перехресті вулиці Святого Володимира та проспекту Дружби пішохід, порушуючи правила дорожнього руху, перейшла дорогу на червоний сигнал світлофора.

На адресу інтернет-видання “БУГ” небайдужі учасники дорожнього руху надіслали відео, на якому видно як дівчина на “червоне” переходить дорогу, при цьому розмовляє по телефону.

Згідно статті 127 КУпАП (порушення правил дорожнього руху пішоходами) за це передбачено попередження або накладення штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (51 гривня).

Дане відео зафіксоване на відеореєстратор одного із автомобілістів. Якщо комусь вдалося відзняти будь-які порушення правил дорожнього руху, – звертайтеся в редакцію інтернет-видання “БУГ”. Пишіть нам на пошту bugorgua@gmail.com або телефонуйте за номером 096 285 45 34. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Разом спробуємо вплинути на порушників та попередити інших водіїв та пішоходів про дотримання ПДР.




коментарів: 19
  1. Не знаю,Ходжу там,щодня,все працює,де-коли буває вимкненим.Потрібно бути уважнішим.Як кажуть,пішоход,якщо ляже,то назавжди,а водій сяде,але вийде.Краще неробити,собі та іншим проблем.

  2. Погоджуюсь з Наталією! Світлофори для пішоходів НЕ ПРАЦЮЮТЬ! І це ніхто не збирається виправляти! Добре дорослі, але ж діти як мають дивитись коли можна переходити?

  3. Як для автомобілів так і для пішоходів світлофор працює, особисто за кермом була, і, також, переходила дорогу там.

  4. Єдине що тут реально не працює – це її мозок. Працює світлофор чи ні – а за всю історію ніодин світлофор пішохода ще не збив. По сторонам дивитись треба!

  5. світлофори це не головне,головне лампочки в ліхтарях міняти на кобзаря в любий час

  6. Може просто дівчина з села і їй не доводилося бачити світлофори..?Не знала,бідолаха,на який саме дивитися..

  7. Про яке дотримимання правил дорожнього руху можна говорити при несправних світлофорах для пішоходів саме на цьому перехресті??? Хоч і не виправдовую “порушницю”. ПОЛАГОДІТЬ СВІТЛОФОРИ!!!

  8. можу сказати,що не все так однозначно з тими сфітлофорами… Наприклад, в цьому місці я теж прочекала довго(як пішохід) поки зрозуміла,що треба орієнтуватися на світлофор для водіїв,бо для пішоходів не працює нормально А світлофор на перехресті Шахтарська- об’їзна (як водій) ввечері не видно “табличку”вправо рух дозволено при загальному червоному. Стояла,чекала доки мене не об’їхала інша машина. Тобто знаки видно і зрозуміло лиш для місцевих

  9. Варто було ще музичний фон відповідний підкласти, найкраще підійшла б після Слепакова “Куріца”)))

  10. А скільки раз по тому ж проспекту Дружби,тільки біля переходу від Фелічіти машини гоняться,не зважаючи на те,що половину пішохідного люди уже пройшли. Оце нормально? Я не захищаю в даному випадку дівчину,але як пішохід так і кожен водій має дотримуватись ПДР.

  11. Я Пл вас підтримую. Срача ще й доброго. Немає чого, коли переходить дорогу говорити по телефону. Для початку на світлофор подивися красуню, на машин, а тоді йди. Ото через таких неуважних пішоходів, інколи людина вбивцею стає

  12. Просто пішоходи останнім часом не знаю чому думають шо якшо на пішохідному переході то водій в любому випадку має пропустити… проблема пішоходів в тому шо на відміну
    від водіїв ПДД не читали в більшості випадків… треба проводити виховні бесіди особливо тоді коли таких пішоходів бачите… бо інакше не навчаться)))

  13. Завжди цитую слова інструктора коли проходили навчання: “Бабуся правил не знає. Бабусю пропускаємо”. Це стосується не тільки бабусь.
    Пішоходи будьте уважніші. Прочитайте і запам’ятайте цей пункт пдр:
    п.4.14.Пішоходам забороняється:
    а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;
    б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

  14. в нас так і є….правила для водіїв знають,а для пішоходів-ніби їх не існує.Головне,що всі знають,що водій має їх пропустити.Навіть в садочку діток учать,що переходити дорогу потрібно,коли немає поблизу автомобілів.
    А світлофор для пішоходів в сторону “Фелічіти”,там не працює вже давно,от тільки цього ніхто ніби не помічає…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер