<

[ОНОВЛЕНО] Дівчина з Нововолинська стала учасницею телепроекту на «1+1»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 19.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
10
/ 1 коментар

Ірина Демчук із Нововолинська стала учасницею проекту “Модель XL” на телеканалі «1+1».

Дівчина закінчила Нововолинський ліцей-інтернат, потім навчалась у Київському державному інституті декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені Михайла Бойчука.

Як повідомляється у сюжеті “Сніданку з 1+1”, в кастингах взяли участь більше двох тисяч дівчат із пишними формами, пощастило ж лише декільком десяткам.

Члени журі проекту – ведуча Катерина Осадча, стиліст Андре Тан, танцівник Влад Яма та латвійська модель plus-size Тетяна Мацкевич.

У рамках Українського тижня моди дівчата брали участь у показі  Андре Тана. У розмові з журналістом “Сніданку з 1+1” Ірина Демчук зізналася, що на репетиції впала, тому нервувала, щоб така ситуація не повторилася на самому показі.

Як розповіла Ірина Демчук, моделлю плюс-сайз працює вже два роки.

“Все почалося з того, що просто фотографувалася. Мене помітили фотографи, пропонували співпрацю. До того ж виграла два конкурси краси в інтернеті. Тоді в подарунок отримала дорогі сукні.

Була шокована, адже в одному з конкурсів за мене проголосували близько 900 людей (без будь-якої накрутки).

Запрошували на різноманітні фотозйомки. Звичайно, не обходилося й без каталожної зйомки “, – каже дівчина.

А ще розповідає, що анкету для участі в проекті їй надіслала власниця єдиного в Україні плюс-сайз агентства “Big beauty ukraine”.

“На проект прийшла з подругою та колегою Анею Бернадіною. Не зважаючи на конкуренцію, ми дружимо. На кастингу приділяли досить багато уваги, що було дуже приємно. Та будь-яка гарантія успіху не обіцяє участі.

Конкуренція була великою, адже на проект прийшло багато красивих дівчат та колег, які теж мають досвід у модельному бізнесі.

Моєю основною професією залишається графічний дизайн. Моделінг, музика – це лише для душі, хоча теж приносить прибуток.

Вже бачу шквал негативної критики, тому хочу сказати, що проект не пропагує ожиріння і не пропонує набирати вагу струнким людям. Він розширює стандарти краси, не намагається змінити смаки людей, а просто дозволяє бути такими, як їм хочеться.

А щодо стереотипу про стан  здоров’я пишних дівчат, відповім особисто за себе. У мої 23 не маю проблем ані з тиском, ані з серцем, а лише з людьми, які намагаються довести, що я роблю щось не так. Тут я витрачаю багато нервів”, – ділиться Ірина Демчук.

Уже в жовтні уся Україна спостерігатиме за модельним життям дівчат на проекті.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер