<

Депутати Нововолинської міськради скасували “сухий закон” на День міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:06 | 4.08.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 5

У магазинах і супермаркетах Нововолинська знову можна продавати алкоголь на День міста. На сесійному засіданні Нововолинської міської ради 4-го серпня депутати не підтримали заборону реалізації спиртного під час проведення святкових заходів.

Нагадаємо, що у 2016-му році була заборонена реалізація алкогольних напоїв, пива і слабоалкогольних напоїв у стаціонарних об’єктах торгівлі на території Нововолинська на період святкування Дня міста. 8-го серпня у на засіданні виконкому прийняли рішення про те, що День Незалежності, День міста та День шахтаря відбудуться без міцного алкоголю.

Цього року депутати, голосуючи за питання “Про тимчасову заборону продажу пива (крім  безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних напоїв на час проведення масових заходів”, не підтримали обмеження реалізації спиртного 24-го, 26-го та 27-го серпня.

Як повідомив міський голова Віктор Сапожніков, у 2016-му році ряд підприємців подали заяви в суд через рішення виконкому щодо заборони продажу алкоголю і виграли позови.

За обмеження продажу алкоголю з усіх присутніх проголосували 5 депутатів, проти – 7, а 13 утримались.




коментарів: 5
  1. Якщо половину з них мають горілчаний бізнес, то чого можна очікувати від них. Прошлий рік судилися навіть. А Ви люди вибирайте бізнесменів і в нас буде розцвітати депутатський бізнес і більше нічого. На сесії оці (прастітутки) затикають рота усім хто хоть одне слово критики в сторону В.Б. скаже.

  2. Назад до пиятик на День міста! Власне, хто хотів – той напивався й тоді. Але планку місто тримало. А тепер теж триматиме, тільки іншу. То вони (депутати)заборонили алкогольну сонату, то вони знову її дозволили… Одні й ті ж самі. Чого іще від вас очікувати, любі натхненники і виражальники всіх наших “європейських перемог?” Що наступного разу, вам грюкне у задурманені міським режимом голови?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер