<

Патронний завод у Нововолинську – пропозиція депутата міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 22.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
35
/ коментар 31

Депутат Нововолинської міської ради Сергій Семенюк запропонував відкрити патронний завод у Нововолинську.

Таку пропозицію Сергій Семенюк висунув 22-го лютого на черговому Дню депутата.

“Зараз в Україні відбувається пошук територій під будівництво патронного заводу. Якщо не помиляюся, 4 міста подають заявку на будівництво. Така пропозиція для Нововолинська теж була б цікавою”, – заважив депутат.

На запитання присутніх, хто ж працюватиме на підприємстві, Сергій Семенюк зауважив, що спеціалістів готуватимуть. “У нас кожного дня стріляють, а патронів немає”, – додав він.

Нагадаємо, що попередньо депутат ініціював створення  військової частини Національної гвардії у Нововолинську.




коментарів: 31
  1. Це як, тепер всім треба налаштовуватись на те щоб біля міста була НовоБогданівка-2?

  2. В Новобогданівці були склади, які підпалили навмисно, що приховати масштаби крадіжок. А завод виробляє, та ще й ніхто вам не сказав, що буде.Не розбираєтесь, не пишіть дурниць переляканих.

  3. Як видно,Ви більш авторитетно розбираєтесь в “дурницях переляканих”, поскільки складається враження, що нібито самі в той час на тих складах були і все спостерігали. А чи буде взагалі такий завод і що вироблятиме,поживемо,побачимо.

  4. краще возити цигарки в польщу правда?а тим часом молодь не має де працювати.

    • Постійте бусом, Вікторе, спочатку в тих довжелезних чергах на кордоні, а потім вже говоріть краще возити цигарки в Польщу чи не краще!

      • Сигарети заїжджана тема. Зрозуміло, що контрабандисти напрягатись(думати, за щось відповідати) не хочуть. Їх треба заставити платити податки з доходу, і вони перестануть це робити. Запитаєте як заставити?
        Податкові інспектори почнуть аналізувати витрати кожної людини і все доведуть. А ще якби порахувати скільки кожен контрабандист спалює солярки(за допомогою реєстрації на кордоні кількість переїздів) то податкова буде мати що робити

  5. Я цю пропозицію виносив ще рік назад.Скажу більше- є корпуси ОСНАСТКИ,які розкрадаються ,руйнуються і при цьому належать корпорації БОГДАН,а простіше П.Порошенку.Є всі комунікації,наземні і підземні.залізна дорога. І не таке це страшне виробництво,як дехто хоче це видати.В свій час був на такому заводі-так там частина підземних корпусів була під житловим масивом і нічого не траплялось за десятки років існування.І працювало більше 50 000 чоловік.Таке підпремство може вирішити проблему робочих місць не тільки Нововолинська,а і всього регіону. Проблема в тому,що ніхто нас не почує,а Нововолинська і Волинська влада в цілому думає не про державу-їм не потрібна увага до Нововолинська.Вже шахти поперек горла стоять.Рибку в каламутній водичці легше ловити.

    • На кордоні такі заводи не будують. Треба побудувати патронного завода в Київі або Черкасах- в центрі України!

      • Так Порошенко і до липецького “Рошену” немає ніякого відношення, і до “Ленинської кузні”…Порошенко чесна людина-він ні до якого бізнесу немає жодного відношення! Олеже ви геній!

    • на заводі працювало в найкраші часи , дуже грубо, до 7000 чоловік. але аж ніяк 50000

      • А Ви уважно почитайте ще раз написане.А скільки людей працювало на в.о.Оснастка я знаю.Мова йшла про *патронний* завод,на якому мені приходилось бувати.

      • І Ви готові конкурувати з китайцями?За зарплату в 200УЕ? Після китайського виробництва-на другий день до Польщі з сигаретами дременете. Не будьте наївними і поменьше слухайте казочки про робочі місця-пордукцію потрібно продати і отримати гроші,а так всі холодильники і телевізори непродані просто куча хламу.

        • Шо ви до тої Польши чепляєтеся. Зараз туди всі сигарети возять. Люди хочуть заробити копійку на життя

          • Це у вас називається *заробити*? Тому так і живете.

  6. Всїм привіт! Я з вас люди в шоці!!! Людина пропонує хоча щось в цьому місті побудувати щоб в нашому місті були робочі місця, а вам і тут невгодиш. Це тільки пропозиція яку навряд чи деякі персони підтримають.так як, ті персони ніколи не дбали і небудуть дбати про наше місто. Як на мене молодець якщо так і далі буде працювати активніше в мери дорога так тримати!!!!

    • Для того щоб таку пропозицію давати на широкий загал то потрібно уважно вчитатися!!! Умовами є – регіони центральної України!!! Це свідчить лише про те, що це прояв тупості і необізнаності. На жаль мушу константувати даний факт… Дивно просто те, що журналісти, не розібравшись в питанні, відразу публікують таку інформацію. А значить що Ви пані та панове, не журналісти, а прості друкарки!!!

      • Це де вже написано про умови? Це прояв чого? А військовий завод в Луцьку,у Львові…Ще перечисляти? Справді з дубу впав. Для сучасного літака чи ракети невелика різниця це Нововолинськ чи Житомир…

  7. Неподалік Коломиї буде збудовано завод з виробництва атомобільних запчастин, який забезпечить роботою 8 тисяч осіб.

    Про це Президент України Петро Порошенко сказав на відкритті нової поліклініки в Коломиї, повідомляє кореспондент Укрінформу.

    “Голова обласної адміністрації мені доповідає: недалеко від Коломиї ми будемо будувати новий завод з виробництва автомобільних запчастин. Тут буде створено за три черги вісім тисяч нових робочих місць”, – зазначив Глава держави. А у нас хай і далі соплі жують депутати!!! Там з нуля автозапчастини будуть робити, а ми з Сапожніковим ї далі будемо “працювати” для “процвітання” міста! https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2173597-bila-kolomii-pobuduut-zavod-na-8000-robocih-misc-porosenko.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок