<

День міста у Нововолинську: друга сторона медалі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:05 | 27.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ коментарів 12

Нагородження директора копальні, якого підозрюють у розкраданні вугілля на суму близько 400 000 гривень, присоромлені за їхньою ж спиною іваничівські сусіди, котрі проігнорували свято, та скасований концерт – так проходили урочистості до Дня міста у Нововолинську.

І смішно, і грішно. Поки заступники мера смачно та сонно позіхали у залі, сам Віктор Борисович Сапожніков розповідав зі сцени, що причиною скромного святкування Дня міста цьогоріч є величезні проблеми у вугільній галузі Нововолинська. Єдиний мер, який протестував у Києві з шахтарями, з усім розумінням поставився до гірників. Він завжди реагував на їх проблеми. Згадати хоча б “липову” швейцарську компанію “Falco Swiss Sailling AG”, що буцімто готувалася вкладати кошти у нововолинські копальні.

Саме за його ініціативою у Нововолинській міській раді відбулася зустріч місцевої влади, голів профспілок, директорів шахт, ДП “Волиньвугілля” з представниками ДП “Гіпрококс”“Falco Swiss Sailling AG, де вугільникам не одну годину промивали мізки, розповідаючи про міфічні завдання і обіцяні мільярди, переконуючи в тому, що до нас йде технічна революція. На десятій шахті тоді взагалі не впустили гостей на територію, так їм зраділи. “Липові” підписи Яценюка на документах цієї компанії лише засвідчили, що гірників не без допомоги місцевого керівництва хотіли в черговий раз обвести круг пальця.

І от на сцені вугільники вчергове слухають промову мера про те, що все буде добре, як у пісні Вакарчука…

DSC07771

А це фото з Дня Незалежності. Знайдіть 5 відмінностей.

IMG_3646

Порівнятися з міським головою у тривалості промови міг лише в.о. генерального директора ДП “Волиньвугілля” Микола Пиріг, який теж довго, гарно, з інтонацією… читав з листочка. Всі у залі тоді зрозуміли, що настав час позбуватися радянських штампів, застарілих сценаріїв та нудних довжелезних промов, от тільки керманичі цього ще не усвідомлюють.

DSC07885

Присутні так втомилися від виступів керівних осіб, що не зважили на запрошення послухати святковий концерт, а дружньо встали і пішли. У порожньому залі співати артистам не було резону, тому зі сцени було оголошено, що культурний захід скасовано

А, може, й добре, що не прибула на урочистості Іваничівська влада в особі голови райради Андрія Бадзюня, який, кажуть, хоче і собі в майбутньому бути мером Нововолинська. Сапожніков не випадково обурювався, бо податки від шахт дістаються Іваничам, а головний біль з заборгованістю – Нововолинську. Очевидно, Андрій Анатолійович відчував, що подяки йому не дадуть, а от незлим тихим словом згадають.

Як би там не було, а приємно отримувати нагороди. Особливо приємно, коли вони потрапляють в руки керівників, на підприємствах яких СБУ шукає недостачу вугілля.




коментарів: 12
  1. Ганьба!І знову порядні і працьовиті люди для нашої влади – це ,,бидло”,яке потрібно споїти на свята,щоб менше бачили проблем.Мешканці хочуть не багато,якогось культурного відпочинку і щоб були якісь кощти на свята.А на свята на сцену лізуть одні і тіж рожи з папірцями і мямляють ,що їм написали.Один одного хвалять і нагороджують.Потрібно, ще було б як за совка ,поставити столи,вибрати президію і поставити на стіл скляний графін з водою і стакан.І обовязково трибуну.Люди вже не хочуть і не можуть бачити ваші рожи.Ідіть геть,дайте дорогу талановитій молоді.

    • Підтримую.Нововолинськ, Володимир з Вами. у нас те саме!!! Гнати старців з тих крісел бо молодь пропаде!

  2. У мене Тато пропрацював рівно 30 років прохідником.Немає ні одного ордена, ні медалі.І грамот також немає.Під час окупації України союзом для того що б отримати Шахтарську славу ламали вступити в партію.Під час незалежності Славу давали тим хто підлабузницько ставився до неадекватного начальства.Ось така правда.

    • Да, погано було, і забастовки забороняли, і голодувати за зарплатню теж… і траси перекривати… кляті окупанти…

  3. А в фейсбуці Андрій Бадзюнь написав, що його ніхто і не запрошував.
    Сапожніков пускає на сцені тільки тих, хто йому не конкурент?
    Бо і від Гузя теж представників не пустив, а вони були і мали виступати.
    Знаю точно!

    • А ще рік назад на 5,6,15 мікрорайонах, на День незалежності, та на день міста гарячу воду давали. Зараз нема коштів. До двух мільйонів тільки теплотраса по пр.Дружби витягнула з бюджету, невідомо чи буде ще тепло з жовтні. УКТіМ вже немає чим робочим зарплату платити. Комунальні не скоро почнуть сплачувати, але гроші надійдуть, Борисович, знов якусь аферу прокрутить. Ідей в нього багато, тільки грошей в бюджеті для його ідей не хватає.

  4. Фінішує Віктор Борисович. Із ганьбою. Із повними кишенями корупції та посадових зловживань. А можливо, й із організованими злочинними угрупуваннями. Закономірний фінал старого комуняки.

  5. О чого ж то князь Володимира не приїхав на “свято” а прислав свого вихованця матвійчука, на першому фото третій справа .Занедужав , чи так само об…вся?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер