<

День Гідності та Свободи відзначили в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:07 | 21.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 4

21-го листопада у Нововолинську відбулися урочистості до Дня Гідності та Свободи.

У міському Палаці культури пройшов тематичний захід під назвою “Майдан волі і печалі”, присвячений 5-й річниці революції Гідності України. Вона розпочалася у 2013 році та на сьогоднішній день ми не можемо її назвати закінченою.

5 років тому було зірвано підписання угоди про Євроінтеграцію. На Майдан Незалежності вийшли протестувальники. Початок подіям дали студенти, згодом до них долучилися інші люди. 30-го листопада вночі поліцейські розігнали силовими методами учасників мирного протесту. Це стало переломним моментом для початку масових протестів в інших містах України.

Революція гідності – найчисельніші за часів незалежної України акції проти правлячого режиму. Близько трьох місяців вуличних протистоянь на Майдані завершилися розстрілами мирних громадян та втечею з країни президента Віктора Януковича. 

Сьогодні на концерті в Нововолинську вшанували пам’ять загиблих Героїв. Розпочали захід хвилиною мовчання. До стели Небесної Сотні та загиблих Героїв АТО поклали квіти.

Зі словом виступив міський голова. Директор ТНЕУ зачитав вірш Небесній сотні. Відбувся концерт, на якому лунали патріотичні композиції.

Маленька дівчинка виконала пісню для свого батька, який був з першого дня революції Гідності на Майдані і сьогодні захищає Україну на Сході.




коментарів: 4
  1. день”гідності” і “свободи”……може вже досить……..?наш народ “путає” дійсне з бажаним(((((

  2. Як же це ви, та й не показали В. Сапожнікова? Дивина! Ну, то хоча б підіть та подивіться на новий банер із його персоною біля дошки пошани. Той, котрий душить свободу і чавить законність, діє протиправно та антиконституційно – там. Містечковий вождик і “заслужений” брехун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця