<

Декоративний механічний годинник встановили на “стометрівці” в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 24.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
49
/ коментарів 25

24-го листопада в Нововолинську на Бульварі Шевченка, в центрі “стометрівки” встановили двосторонній декоративний годинник.

Годинник розташований в центрі пішохідної зони. Навколо має бути ще кілька кованих лавок та клумби. Годинник – механічний зі стрілками, висотою 3 метри. На ньому розміщений герб міста. По бокам освітлюється двома ліхтарями.

На закупівлю та встановлення з міського бюджету було виділено 85 тисяч гривень. Рішення про нову декорацію для міста було прийнято на сесії Нововолинської міської ради.

Виготовляли годинник на ВАТ “Оснастка”. Роботу по встановленню підприємство виконувало разом із виробничим управлінням комунального господарства.

Робітники розповідають, що ідея встановити такий годинник з’явилася у міського голови Віктора Сапожнікова.

Годинник подібний надивився в місті Тернопіль. Там в центрі стоїть трьохсторонній. Нам на такий не вистачило грошей, тому просто маємо годинник на дві сторони. Місце розташування обирав архітектор міста, – розповідає міський голова.

Сапожніков задоволений тим, що в центрі з’являються нові інсталяції. Поділився також тим, що в майбутньому хочеться розширити пішохідну зону, насадити нові дерева, наблизити більше місто до європейських.

А як вам такі зміни? Подобається подарунок від міської влади до новорічних свят?




коментарів: 25
  1. В нас в Новіку все так класно, що нам тільки годинника не вистачає. Хай проблеми міста вирішують, а не х…ю займаються. Знов гроші Сапожніков & Со заробили

  2. “А як вам такі зміни? Подобається подарунок від міської влади до новорічних свят?”
    Подарунок???? Цей подарунок куплений за кошти платників податків!!!!Дарувальники заср……ні!!!!

    • Чого тільки ящик під пульт управління вартий в центрі дитячого майданчика (гарантія на нього 10 років.) Головне не кітайське, своє рідне-українське. ПОЗОРИЩЕ!!!

  3. В самому центрі дороги встановили, подуріли чи що? Там по ночам п’яні крутелики ганяють, зіб’ють той годинник швидко.
    Доречі, а скло на ньому противандальне?

    • Часы с циферблатом – 23 732 грн по карте MasterCard.
      Протяжка кабеля – 6 840 грн по карте MasterCard.
      Работа мастера – 3 199 грн по карте MasterCard.

      Н@e6uBaТь жителей города, как угодно : бесценно.
      Есть вещи, которые нельзя купить.
      Для всего остального есть MasterCard.

  4. Це те, без чого не можливо жити в Нововолинську.
    Це справжнє щастя, це подарунок для пенсіонерів, дітей з особливими потребами і шахтарів.
    Ура меру!!!

  5. Краще б зробили тротуар на вулицях: Інтернаціональна, Гагаріна, Св.Володимира. З каляскою гуляєш а дитину трусить ніби в селі їдеш. Годинник це класно але розсташування недоречне. Аби де вліпили

  6. собівартість цього годинника (разом з металевою конструкцією, встановленням) приблизно 15-20тис.грн…..

  7. СТАДО! Радійте годиннику! А не думайте! Думати вам не дано і не положено!! От ті що при власті вони собі і думають як що де зробити або надурити! А ви всі тільки і можете що бути диванними бійцями!

  8. І до чого той годинник,місце взагалі не доречне,а 85 тисяч це взагалі абсурд.
    Знову сапог собі набив кармани. ..

  9. Кажете, Вікторе Борисовичу, грошей не вистачило? Ви – зануда! Клепки у вас забракло, а не грошей. На персональний портрет на міській дошці пошани і на “Спортлото” вистачило ж!

  10. Таке враження, що навмисно його посеред дороги вліпили. Розрили асфальт і костку, а тепер ще 100 тис. на ремонт дороги буде треба.

  11. “Розширити пішохідну зону”… Так якраз на пішох.зоні і впаяли той годинник, спотикатись об нього? Діти будуть бігати і вдарятись…

    • Над годинником корона з крильцями і не то королівською лілією, не то хрестиком. ..
      https://www.kakprosto.ru/kak-896724-chto-oznachaet-tatuirovka—-korona-s-krylyami-
      Такая комбинация приносит хозяину большую удачу. Данная татуировка является символом власти и стремления руководить окружающими людьми, быть в какой-то степени достойнее и выше их.

  12. подивились на годинник в Тернополі, гарний 6,5 м висотою, в робочому стані”показує час” загорожений лавками. вартість 65,0 тис грн.( навіть діло не в коштах) дійсно потрібно розвивати інфрастуктуру. боротись зі злочинністю-але разом з тим і прикрашати місто.Можливо задумка була і не погана, але…як завжди, все спотворено до смішного…Стоїть карликовий “БігБен” мало того,місце невдале, то ще й годинник не працює.Мабуть краще такі “пректи ” виносити на громадські слухання.Раз вже маємо такий “ляп” давайте подумаємо -як обійти гострі кути, щось добавити -адже це наше місто, нам тут жити.

  13. Сьогодні годинник був заліплений снігом. Ніц не видно – котра година? Таке щонебудь посеред дороги. На початку стометрівки можливо було б і доречніше. А так на перехресті… злили бюджетні кошти. Ще й ті клумбочки з листям каштану – совдеповський мовєтон…

  14. Та, що ви розумієте “вівці”. То ж МЕР придумав, “проффессор” і аж за 85 тисяч гривень, жах…
    Втикнув де небуть, як в сраку всунув!
    А я грішним ділом подумав, що це робота іванка-дурника, ну ви знаєте про кого це. На таке тільки він був здатний.
    А тут, цілий МЕР…
    Який їхав такого і віз, так в народі говорять.
    Так, що вівці – знову гололсуйте за них тобто за місцеву еліту, і буде вам величезний ФАК! Як завжди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа