<

Чинили непокору правоохоронцям: у Нововолинську зупинили водія, який порушив ПДР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 28.12.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
6929
/ коментарів 8

28-го грудня партрульні неподалік заправки ОККО у Нововолинську зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Чоловік викликав товариша, який представляв його інтереси поліцейським.

Як повідомили БУГу правоохоронці, захисник порушника поводив себе протиправно до працівників поліції, намагався сісти за кермо службового автомобіля.

У результаті інциденту, на водія складено відповідний протокол за порушення правил дорожнього руху.

За непокору працівникам поліції чоловіка, який підтримував водія, до відповідальності не притягнули. Захисник інтересів порушника ПДР вчасно вгамував свою поведінку.




коментарів: 8
    • В американських копів є голова на плечах а не корона,і за кожне протиправне до землі спитають дай боже,а наших краще вже відстрілювати

  1. ..а дарма…тим вишкребкам які себе ведуть як бидло – потрібно пояснити вчасно закон…в іншому випадку воно так чи інакше продовжить себе вести як свинота… спробував би так підпригувати до поліціянта в Польщі …покидьок що тут скажеш

  2. Разговаривал по телефону за рулём – это нарушение , согласен.Но они остановили его чтобы взять денег себе а не выписать штраф ,или я ошыбаюсь?
    Им всё равно по телефону или ёщё что то ,им главное деньги . А все те кто пишет оскорбления в адрес водителя сначала посмотрите в зеркало ( сами то взятку мусарам давали за правонарушение за рулём?)и тот кого вы видете и есть клоун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок